Holky, kluci pište.Jsem jedno velký ucho
Detektor kovů Fisher F19 LTD
Fisher F19 je pokročilý detektor kovů navržený zejména pro hledání reliktů, mincí a drobných kovových předmětů v náročných podmínkách, včetně silně mineralizované půdy. Pracuje na frekvenci 19 kHz, která poskytuje vynikající citlivost na malé cíle, což z něj činí skvělý nástroj pro přesné vyhledávání. Detektor nabízí široké možnosti přizpůsobení s pokročilými funkcemi, jako je nastavitelné železné audio, diskriminace, funkce notch a dvojitý filtrační režim pro práci v zamořených oblastech. Je oblíbený mezi profesionálními hledači, kteří hledají výkonný a přesný přístroj s detailním ovládáním. Fisher F19 je také známý svou odolností a ergonomickým designem, což zajišťuje pohodlné používání i při dlouhých výpravách. Detektor je vybaven přehledným LCD displejem s možností podsvícení, který zobrazuje všechny důležité informace, jako je ID cíle, hloubka a stav baterie. Funkce pinpoint umožňuje přesné zaměření cíle, zatímco možnost nastavení prahového tónu (threshold) a citlivosti poskytuje větší kontrolu nad hledáním v různých terénech. Fisher F19 je všestranný a výkonný detektor, který nabízí pokročilé funkce v kombinaci s jednoduchým ovládáním, což ho činí ideální volbou pro vážné hledače reliktů i pro uživatele, kteří chtějí zlepšit své dovednosti.
To bude asi zatím problém, já bych řekl že tady ještě není prodaný ani kousek. Ještě čekáme na první zboží k prodeji
Tak pardon.Statistiku neznám, časem to příjde
Na novinku jsem zvědavej. Už se těším na pořádné představení.
Mike,pěkné stránky,stačí.
Zdravím. Mám na svém detektoru problém s Ultimate cívkou. Nejde mi naladit zem. Chová se to úplně přesně jako na tomhle videu z Ruska :
https://www.youtube.com/watch?v=GEQjoQ9yWvQ
Co s tím ????
caute mate ho uz nekdo,ja jo
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.