Detektor kovů Garrett Ace 200i

Garrett ACE 200 je ideální detektor kovů pro začátečníky, kteří hledají kvalitní a cenově dostupný přístroj pro své první kroky v detekci. Tento model pracuje na frekvenci 6,5 kHz, což poskytuje solidní citlivost na drobné cíle, jako jsou mince, šperky a malé artefakty. ACE 200 nabízí jednoduché a intuitivní ovládání, díky čemuž je snadno použitelný i pro ty, kteří s detekcí kovů nemají žádné předchozí zkušenosti. Ergonomický design a lehká konstrukce zajišťují pohodlí i při delším hledání, což je ideální pro rekreační hledače.

Detektor Garrett ACE 200 je vybaven třemi základními režimy hledání, nastavitelnou citlivostí a funkcí Pinpoint, která usnadňuje přesnou lokalizaci cíle. Jasný displej poskytuje informace o typu kovu a odhadované hloubce, což pomáhá rychle rozhodnout, zda kopat. ACE 200 také nabízí jednoduchou, ale efektivní diskriminaci, která umožňuje odfiltrovat nežádoucí kovové předměty. Tento model je ideální volbou pro začátečníky díky své spolehlivosti, dostupné ceně a snadnému ovládání, což z něj činí skvělý vstupní detektor kovů pro každého, kdo chce začít s hledáním pokladů.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 9.9.2016 09:15

Ahoj,
Nemáte někdo český manuál,nebo odkaz na adresu?
Díky

Ahoj, koupil jsem si s manželkou náš první detektor a to ACE200i od Garrett jaké s ním máte zkušenosti? Dal jsem na tuto značku jelikož vesměs každý hledač mi jí na začátek doporučil. :-)

no tak to by mě zajímalo kdo ti ho doporučil ?? Jed to vlastně ACE150 , s tím jsem začínal a je to to nejnižší co jsi mohl koupit , pokud Vás to chytne s manželkou , tak stejně koupite něco jiného . Měl jsi si přidat pár korun a do začátek koupit LP Zero , ten by ti vydržel delší dobu. Musíš být s ACE trpělivý , má pomalé reakce , takže chodit pomaličku , nemá regulaci hlasitosti , tu jsem řešil tak že jsem repráček přelepil páskou , tlumilo to akorát :-) . Chce to prostě trpělivost

ahoj Kurťáčku k, nechtěl jsem mu napsat žer ho ten dotyčný neměl rád :-)

Tak já se zeptám na názor a on mě vesměs pošle do prdele s tím že jsem idiot.

Napsal jsi "vesměs mi to každý hledač doporučil". A pak se ptáš na názor. Měl jsi to udělat opačně.

Tady tě nikdo neposlal do prdele , není důvod. Ale kdyby jsi to udělal tak jak říkal Elmara , kdyby jsi se víc zajímal a zjišťoval , tak by jsi udělal lépe. Ale když už ho máš , tak hold budeš muset chodit a chodit a učit se . Příště když budeš kupovat detektor , tak si zkus nejdříve něco pozjišťovat . Myslím to v dobrém :-)

No tak uvidíme. Mě jde hlavně o to abych nedřepěl doma :-D zbytek hold nějak dopiluji. :-)

No a o tom to je, nesedet doma a nálezy jsou už jen takový bonus :-D

Tak se nám včera poštěstilo :-) první mince 10 krejcar 1868 František Josef I. Ag. Hned jak budu moc přidám foto. :-)

no tak paráda :-)

Ahoj všem...Prosím o radu pořád mi svítí ikonka že jsou vybité taterie a při tom mám buď nové nebo na plno nabité.Mám garrett 200i díky za radu .... ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky