Detektor kovů Nexus Standard MK II

Vlákno pro všechny hledače, kteří používají detektor kovů Nexus Standard MK II

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 19.10.2013 18:32

Po posledních testech musím potvrdit , že výrobce má nejspíš pravdu.. Jedná se o nejhlubší detektor na trhu. Nastavení dává spoustu možností ale i úskalí. Ve správných rukou a správně nastavený je králem hloubek ;-)

habáne,chtěl sem se zeptat,vy ste kluci z Brodu? Rád bych se domluvil na test Nexusu standart MK II,jestli je to možné někdy o výkendu

to pifin71, "kluci z brodu" naklepeš tady v kontaktech, Dan je naší metropole.
www.lovecpokladu.cz/kontakt

čau Pifin, akorad jsme se vrátili z lesa, kde jsme testovali Nexuse, video i s malým doprovodným textem přidám, ještě dnes. Vyzkoušet si Nexuse a porovnat si je můžeš, to není problém, budu pak rád, když dojede někdo nezaujatý a pak dá komentář, už teď ti můžu říct, že bude z Nexusů velmi mile překvapen, opravdu umí!!! ;-)
http://www.moraviadetect.com/kontakt/

Jé,litrfree,dík,su jaksi mimo :-D to nechám teda až na jaro radši

Na video se budu těšit a večer mrknu

Tak má touha do jara nepočká a zítra si pro něj k litrfree jedu....Tak doufám že bude takovej jak se o něm píše.. :-/

Prevíte. Zejtra budou závěje a ty si nezahledáš. Potom příjdou záplavy a ty si zase nezahledáš. A potom, tě klepnu lopatkou a zahrabu to tý jámy kterou si nadšeně vyhrabeš :-P :-P

Láska jak mezi příbuznejma. :-)

A já ti to nechtěl říct že to bude překvapení až to bude doma...Tak sem se vlastně pěkně krásně prásknul.. :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O

Prošel jsem si ve volných chvílích s eMKá dvojkou svuj stříbrnej zarušenej separační polygon. No, a byl sem docela rád, že jsem to udělal. O hloubkách diskuse není. O nich žádná. Ale kdo ví o hledá, a neplahočí se na poli na blind, a nebojí se práce (hledat), a nálezů (kopat) má o čem přemýšlet. Je to specifickej klacek, a můžu říct, že na mě udělal dojem, což jsem tady na LP už dlouho, dlouho, neřek.
http://www.detektory-vychodni-cechy.com/news/nexus-mk-ii-standard-na-stribrnem-polygonu/

A co credo ddm 13 budou testíky budou? Přeci jenom 50 litrů je 50 litrů :-) :-(.

Testík byl. Je OK. (Jistě,makám na tom.)

Taky by mě zajímalo porovnání těchto dvou detektorů 8-)

Bez peněz do Detektorcentrály nelez.

Tak po prvním malém testíku doma mě opravdu překvapil...Ten dosah je velkolepej,ale jak mu bude chutnat zlato sem s touto cívkou nečekal...Opravdu překvapení...Přečtení barvu od železa si neplete i při hraničním tónu a když tak druhé máchnutí to dá hned do cajku..Separace je bomba..Už se těším až polezu s MK2 v terénu.. :-)

A mě se nevěřilo....
:-)

Opravdu je to bomba... :-) Jak dnes u Jirky na poligonu, tak u Kofy v garáži..... Ikdyž už není halsová odezva na hranici dosahu detektoru, tak dioda to ještě dá a upozorní na cíl od cívkou ...

fakt mě mile překvapil... Už se těším ,až půjdu s Kofakem do terénu na čumendu.... :-P :-P :-P

No, rači vopatrně, jak řikám, má to dráty z cívky, neni to hezký, neni to sexy, bedna nemá barevný obrázky a neni už vůbec lakovaná, a je možný, že to bude mylně hledat mince pod 10 cm, prej věšina a prej ověřeně jsou jen vejš! Tak bacha, ať nenajdete něco tam, kde nic nemůže bejt, a už vůbec, cívka, a voltáž. To není hračka na jednu tužkovku! ... Ať se daří! :-)

litrfree: díky za test, postřehy a názory. Podotýkám, že MKII jsem v ruce neměl, takže hodnotit bateriový kryt a loketní opěrku nemůžu. Na druhou stranu je to detík za necelejch pade a tam už by to mělo mít nějakou úroveň. Když kupuješ BMW, zajímá Tě nejen parametry motoru, ale taky komfort, kvalita... Každopádně to uchycení kabelu v cívce ve mně moc důvěry nevzbuzuje a cena 13.000Kč mi přijde mimo realitu. To aby se člověk modlil, aby se cívka po záruce nevys****. Na Etraca je oproti tomuhle za lidovku. 8-)

Muj názor je..Když cívka vydrží záruku tak proč nemà vydržet i po záruce???Když se tomu člověk drobek chová,tak proč má odejít???Detektor pri prvnim drženi dělá dost dobrej dojem-nikde nic nevrže-dobře se drží-váha detektory je velice slušná-nikde sem nenašel kde bych řekl tohle je na ho...!!!Opasek na opěrku sem opatřil z jiného detíku a myslim si že jde hlavně o jedno...Aby to snad hledalo... ;-)

A ono to i hledá :-D Cívky si myslím vydrží víc než kterékoliv předtím , stačí se jen podívat dole na to skleněné vlákno a je jasné že to bude držet ;-)

kofak: tak jasně, každej normální člověk s detektorem zachází slušně, nemlátí s cívkou o strom a šutry a nenamáhá kabel. Nicméně předpokládám, že záruka na cívku je dva roky. Kdyby byla 10 let (vzhledem k ceně), bylo by to tam určitě zmíněno. :-) Co když po čtyřech letech začne být cívka nestabilní nebo rovnou odejde kabel u průchodky? Proč? Kdo ví? Aby jsi rozuměl, detektor se mi velmi líbí a uvažuji o něm. A tak myslím i na tohle. Na Etraca mám originál cívku za 4500Kč, tady za 12.600Kč a to je docela rozdíl. Výrobce píše, že cívka má podstatně delší životnost než tomu bylo u klasických cívek vylévaných pryskyřicí. To mi přijde úsměvné, no aby ne, když je defacto 3x dražší než klasika. 8-)

to habán: no aby to nehledalo, za ty prachy. :-) Uvědom si, že se tenhle model cenou zařadil těsně za CTX. A dráž než CTX jsou myslím už jen půlzáky. Nebo se mýlím? I vlajková loď Whitesu Spectra V3i je za 41 litrů.

Tak za prve...Nikdy mě detektor nezustal déle jak dva roky tak tvoje starosti co bude za čtyři roky vážne neřeším...Za druhé,rad měnim detektory protože se tím posunu zas třeba o drobek dál..Teď budu prodávat detektor půl roku starej a zas je jinej...Jen jednou mě odešla cívka a to mojí chybou, když jde člověk na noční a nema ponětí co ma před sebou...Jinak souhlas ta cívka je fakt mrda a nerad bych ji poničil...

Ty se naucis chodit s novym detikem za pul roku a pak ho strelis??? To jses borec...

Mám detektor co si nechám a neprodám a to MXT Pro..Ten detektor je pro mě jak stavěný..Měl sem doma třeba i čtyři detektory a po každý mě časem něco začalo vadit..Hledám hloubku tak se snažím ji najít..GPX mě nesedlo tak šel do Nokty a teď zas MKII..Teď sem si pořídíl třeba i TM 808.Prosťě měním a hledám..Zda sem borec?? Fakt díky.. Potěšilo to.. ;-)

No nejde mi to do hlavy :-) Ja se detik ucim poslouchat treba dva roky a furt to neni uplne ono...a ty to prohazujes jak v zonglovani :-P Ale budiz, proti gustu... ;-)

Člověk taky hledá do života tu pravou a nevezme hned první babu na svatební cestu..Abych pravdu řekl tak mám teď dvě jak MXT tak MK II věřím že dlouho Nexus měnit nebudu..Jsou to detektory který mě oba sedí a lepší sem v ruce nedržel..Tak snad už bude na dlouho pokoj..Abych dodal tak,M6, GPX jsem vlastnil dva roky..MXT už to bude taky možnà dva roky..Ostatní jsem poslal rychle pryč..Jen aby bylo jasno.. :-D

Copa etrac, co ti na nem nesedelo, jestli jsi ho mel, asi jo...tys uz koukam mel nak tak vsechno :-D

Trakaře né ale taky jsem před dlouhou dobou o trakaři uvažoval..Třeba se rozvedu a vezmu si trakaře.. ;-)Zas sem tolik detektorů nevlastnil..To teď vypadà že to měnit jak zubní kartáček..To fakt né.. :-/

Si vem, ze jsou i lidi, kteri si zubni kartacek nevymeni klidne rok, dva. Ty detik za pul roku, takze jo, menils to jako zubni kartacek. Mels rict ponozky... 8-)

:-D No nevím zda někdo mà kartáček stejný rok nebo dva..To už bude z kartáčku placka.. ;-)Jà to beru podle sebe..Jà màm tak čtyri až pět do roka..To bude asi tím že kupuji levnější kartàčky.. ;-)

No premyslim o druhem detiku a zatim je Standart MK2 horky favorit.Jen by me zajimalo,jestli je mozno koupit detik se sondou 18 khz a ne tou zakladni?

Abych pravdu řekl,taky po ni budu časem pokukovat ale i ta základní mě překvapuje jak ji ta droboť chutná...Nevím ja se jim to v Nexusu povedlo.. :-/

Ta citlivost mě taky při těch 6kHz a tak velké cívce překvapila ;-)

Nějaké čerstvější info????

Jsou tu majitele MK2-jky? Dejte info jak to beha a jestli je ta hloubka opravdu o tolik vetsi? Zkusenosti z terenu atd. ;-)

Ahoj.Chodím teď sním každý den..Ladění je za pár sekund hotové a jde se..Je potřeba nastavovat volume tak na třetí hodinu protože přidá na hloubku a dá se sní štelovat drobek prazvuk při máchnutí do strany.Treshold dávám tak cca na 1 hodinu.Chodím teď tam,kde si už nikdo ani neštěknul a ejhle.Pražák ve 40cm není problém..U každého cíle je potřeba se pozastavit a očuchat ho..Někdy první máchnutí hodí železo ale pak už jasnou barvu..U mince to tak není..Disc i v hloubce se neplete a teď už dokážu odhadnout i rezavé železo..Ješte se učím, tento detektor je na hloubku dělaný..

Tak dnes se mě u mk ll uvolnilo madlo s jednotkou..Nevim proč to mají šoumeni jenom zalepený a neudělají pořádné uchycení...Oprava je zàsah né zrovna jednoduchý a nerad bych tím přišel o záruku.. :,-(

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru