Detektory kovů Minelab řady GPX a GP

Zkušenosti s hledání pro detektory Minelab řady GPX a GP (Minelab GPX 500, 4500, 4000, 3500, GP Extreme)

Návod pro detektor kovů Minelab GPX 5000: Návod GPX 5000

Testy pulsních detektorů kovů Minelab: Testy PI detektorů Minelab

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 23.8.2010 17:25

No, moje sžití s GPX bylo docela rychlé. Dobře se mi poslouchá náběh nahoru dolu i ten lepší dolu nahoru, a nejlepší je chodit ve dvou s nepovrchovým VLF, a to Tejon, E-Trac pro mě nejlépe. Pomůžem si od některých želez, ale jak mám signál dolu nahoru, a oni to nemaj, tak kopem. Dycky to je zajímavý. Jinak Iron reject max na 5, a zatím deep jen když se mi chce, ten je na ucho náročnější než normal. Ale dá se, jen je třeba jít ještě pomalejc a istatní mi utečou, tak jak kopou, jdu trošku dál a okolo pomalu na deep.... Dost mi pomoh po telefonu Hába, ujistil mě o některých věcech. Jinak je to opravdu zase skutečně juchuchu jednoduchý detektor, naprogramuješ si točítkama co chceš, a jdeš. Pokud někdo zaprudí s váhou, tak já ho unesu a nepotentovávám se z toho. Je to v poho. Horší jsou ty jámy, ale jsem si jistej, že tam, co hledám, myslím decimetráž, to prochozený neni. Orbu to moc nemá na těžkejch půdách rádo, to už vím, ale i tak ... :-) Co má těžký půdy rádo. že.A obráceně, superhlubohý šusty, který se jak se stává na VLF po posunutí v hlíně ztratěj to zase hned vidí, je to symbióza. :-)

Tedy litříku , ta diskriminace by měla jít ještě dolu ;-) :-D

Zdarec Habanéro, nebudeš tomu věřit, ale když jde na lámání chleba, je tam rejectu nula a na baterce u audia boost.... :-) ovšem to je extrém, tam už musí hodně o něco jít, a na to to taky je, že. :-) Co se tak někdy zakopat pospolu, dáme si vejlet? Jak se ale trochu vochladí, te´d se potim jen na to myslim... :-)

Určitě vyrazíme ;-) Samo až se ochladí , ted jsem nějakej lenivej ;-)

litrfree : "ale jak mám signál dolu nahoru" Co to znamena ? To akoze ked je nieco hlboko , tak toon je najprv hlboky a potom stupa ? Hladas v v search mode DEEP ? Alebo v G ?

V boost a inverted.

"V boost a inverted." S boost som toho este vela nepochodil , neviem ci ma pri mono cievky vyznam .

Tak to zkus, že jo. Když nic, tak získáš zkušenosti, ty se nedaj učíst a uvideovat. Vždycky se můžeš vrátit k tomu, na co seš zvyklej a de Ti to na pohodu.

Musim to riadne poskusat . Len by dost pomohlo keby sa da rozlisit co je hlboko od toho co az tak hlboko nieje ...

litrfree: Aku cievku pouzivas na diskriminaciu ? Ta origo co je ku gpx4500 ? Ma dost maly dosah, ak som to dobre pochopil tak je to DDcievka a jedno Dcko vysiela a druhe prijma . Takze je to len polovicna cievka . Zato mono cievka o takej istej velkosti v pohode chyta 2eur mincu na 50cm , 5 eurocentov chyta celkom rozoznatelne na 40cm ,slabucky toon na 45cm .

No, dvouera sem s tim nehledal. Ani bych nechtěl. Základka na to co jsem chtěl mi stačila, na E-Tracu jsem musel mít sloní ucho, a to je prosim nejsilnější detektor bez zavahání. I tak oboje šlo s jistotou přes padesát o dost.

E-trac mam tiez , GPX je s dosahom trosku inde s mono cievkou . Jedno miesto som pobehal etracom s cievkou 18x15 . Po nom som nasiel este 4 mince s GPX a 11 monocievkou , ktore boli mimo dosah etracu aj s taku velkou cievkou .

Tak vidiš že to de. :-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru