možná si zkus vyměnit cívku,je možný že ti někde spadla nebo si s ní něják víc hrkl a něco se tam pokazilo.
Detektory kovů Garrett
Garrett je jedna z nejznámějších a nejuznávanějších značek detektorů kovů na světě, s historií sahající až do roku 1964. Společnost se specializuje na výrobu vysoce kvalitních detektorů kovů pro široké spektrum uživatelů, od začátečníků až po profesionály. Garrett je známý pro svou inovativní technologii, spolehlivost a robustní konstrukci. Mezi nejoblíbenější modely patří řady Garrett ACE, AT Pro a AT Max, které si získaly popularitu díky snadnému ovládání, vysoké citlivosti a přesnému rozlišení cílů. Garrett také nabízí detektory pro specifické účely, jako je hledání zlata nebo průmyslové využití, čímž pokrývá široké spektrum potřeb hledačů. Značka Garrett je ceněná nejen pro své detektory, ale také pro širokou podporu uživatelů, zahrnující instruktážní videa, příslušenství a pravidelné aktualizace technologií. Detektory Garrett jsou známé svou odolností vůči různým podmínkám, včetně vlhkých a bahnitých terénů, což z nich činí ideální volbu pro outdoorové nadšence a profesionální hledače. Díky kombinaci dostupnosti, výkonu a spolehlivosti se Garrett stal synonymem pro kvalitní detekci kovů.
Kdybych měl druhou tak to samozřejmě zkusím,ale přece kvůli tomu nebudu kupovat novou,když nevím čimčarara to je.
nj tak to už asi zbývá jenom to donýst so obchodu v praze,kterej je jenom na detektory a zeptat se jestli ti to opraví.jinak nwm
Asi to bude chtít poslat na opravu. Chtěl jsem se zeptat, co to máš za ikonu?
Ta ikona je z nějaké hry.Už ani nevím z jaké,mám takových obrázků víc.Kopíroval jsem to před několika lety z CDček a her.Možná to byl Quake.
To byl můj typ, už jsem dlouho ten znak nezahledl
Teď mě napadá,že to mohla taky být hra HEXEN 2.
skus vybrat baterie na par dni dat mu odpocinut (musi byt ale odpojena cievka, ak by si mal vadnu cievku alebo povoleny kontakt na cievke hral by ti vivaldiho)
Zdravím odborníky chtěl bych se zeptat na detektor kovu Garrett Master Hunter CX Plus +hloubková sonda Treasure Hound DM Cx series foto zde https://imgur.com/a/m9M5E3j jakou má v dnešní době hodnotu? Je to po bratrovi který zemřel a ten jeho kamarád co spolu chodili kopat nabízí 5.tis kč. Děkuji předem za rady.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.