Ne.
Hledám kolegu
Hledám kolegu lokalita Okres Česká Lípa, Jablonne v Podještědí
Jelikoš nemám auto ani řidičák tak je to složité najde se někdo?
ok
ahoj jsem z Jablonnyho auto mam i ridicak taky bych ksobe nekoho bral odkud si
Ahoj jsem z velkeho valtinova 3 km od jablonneho
jj zunam celej zivot bydlim v jablonnym kolik t je
Je mi 21 let no dneska jsem byl hledat a zase pár koleček navíc včera 3 zlaté prsteny ale tak pořád se učim zejtra zas až přijedu z práce kolik je tobě?
a co mas za detik
Mám garrett ace250
jemi 28 mam cs6mxi
Dobrá mašina já jsem zatim spokojenej s 250 se někdy domluvíme a zajdem někam
to klidne muzem jak dlouho hledas ja od kvetna kam bys chtel vyrazit
No tady moc nevim chodim zatim na pole jsem na kolečka hodně no. Hledám asi necelej rok už
Nevim jaka to vypada va jablonnem? asi mrtvé co okolo lemberku atd
Tady je včerjši nález no co jsem našel http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/308719_486359238052629_1702661451_n.jpg
uplne mrtvi jenom v jablonnym je uz kolem asi tak 20 hledacu a nektery uz hledaj pres 15 let tak ze to tu je vsechno prolitany mista jako je lemberk uz sou v cudu
Aha no tak nevim kde ted chodim na rybniky tam toho najdu docela dost
Někam na pole no, heřmanice třeba nebo na macháč
Valtinov už je taky Ko už pomalu nemám ani co já hledat obas něco nákej ten střibrńáček
jinak pekny nalezi gratulace
Díky ale ty haleře už me serou :D už jich mám asi kolem 200 :D chce to něco jiného no
Možná tak do Brníště k vlakovému nadraží tam jsou taky kolečka
A zkoušel jsi vypuštěnej rybnik v jablonnem
napis mi nasebe nakej kontakt at se spolu muzem nak domlouvat
Pošli mi email odešlu ty telefoni čislo a ty pak ho pošli mě budu se těšit no sám chodim jako blázen
jakej myslis markvarticak
Jo jo makrvartičák ok jdi
du se vykoupat hned sem tu
sem tu markvarticak je zarostlej tam se neda chodit ja taky chodim kdyz mam cas ted sem momentalne na montazi v rejdicich tak toho casu pres tejden moc neni ale tedle vikend zase nekam vyrazim
Aha no ja pujdu hledat zas asi az v nedeli v pátek nemuzu a v sobotu taky ne no ted o tydnu kazdej den lítam když přijedu z práce chce to ákej rybnik no třeba mně něco napadne
na jakejch rybnikach si uz byltady je ten email asi me budes znat podle jmena standakrepcik@seznam.cz
No něco mi to říká číslo jsem odeslal no rybíky jsem už prošel tak pořád se něco najde ale je toho málo nebo jít někam na pláž no tam člověk jen kope
pruser je ze machac si vsichni hledaci hlidaj takze plaze uz budou na 99 procent prosmejdenya beztak se vypousti jen 1 za 4roky
Jedno tak po písku nebo do vody a je to nebo stráž no
to se jeste dohodnem to cislo mi jeste neprislo
Ok ono přijde posílam to z mého serveru tak to potrvá dýl.
A kolik máš už koleček?
komunystu hodne ale ty co stojej za rec tak par nejhezci co mam je tri marka z roku 1913 z ag mam i 1 krejt. 1812 ale z jedny strany ko a par dalsich
slešné já hodně taky komunystu a nake střibrné ted nevim přesně jaké medajlonek svateho jíři a další vzacne mince a medajlony
hele ja mzim chrneet rano zase do rachoty tel. sem ti uz poslal tak se nekdy domluvime a pudem spolu neco kopnou tzatim se mej cus
jj mám ho cuzzz
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.