V budovách je spousta elektromagnetického šumu. Nevím jestli existuje nějaký speciální detektor pro tento případ, ale s bězným přístrojem to půjde těžko. V obdobné situaci jsem snížil citlivost, bylo to o něco lepší, přesto jsem hledání vzdal.
hledání v domě
Zdravim,
už jste někdo zkoušel hledat zlato v domě? Mělo by se jednat o pár pstenů v malé plastové krabičce, někde skvělě schovaná. Bude fungovat nějaký detektor?
Předem díky za reakce.
Diky. Pomohlo by vypnout hlavni jistic? A treba vytahnout antenu?
A zavřít vodu,a pustit slepice. Jo a ještě vybrat schránku.
jooooo, tak to je pecka.
Jenom si nějak nedokážu představit, jak by ty prsteny měly být v domě schované, aby šly najít detektorem. Třeba u mě v bytě bych je nenašel, jelikož máme železobetonovou podlahu.
Myslíš, že budou schované v nábytku? Je spousta míst, kde ani detektor nepomůže.
Bral bych to cimru po cimře,mě by to teda bavilo,byla by to změna z pole samozdřejmě bez detíku
No podle mě s detektorem moc nepochodíš, ale jestli máš dvojitý podlahy, tak je dobrá baterka a zrcátko. Klasika jsou trámy, dutý schody na půdu a prahy pod dveřmi. Mám stoletej barák a stejně nic .Snad do budoucna při větší rekonstrukci . Kdybych měl pořádný magnet, tak bych projel ještě studnu a tam taky niccc
Já našel detíkem v baráku Au cibule ale byla to pořádná drbačka.
projel sem panelakovej byt a svete div se, nic, jen elektro šum
Chce to udělat víc lokalit,pardon, bytů.
Zkuste tohle, na dvorku by se ledacos našlo. Možná i památní mince, které se vkládaly pro štěstí pod práh stavení. Baráky bych nepodceňoval, přeci jen tam lidé bydleli a měli skrýš pod nosem. Jak známo, zedníci velice často našli různé dutiny, kde byly uschovány mince, nebo za trámem v podkroví. http://www.zanikleobce.cz/index.php?obec=25483
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.