Hledání v zahraničí

Kdo se podělí o zkušenosti s hledáním za hranicemi? Chystám se na exotiku a rád bych se dozvěděl jak je to i právně s hledáním třeba v Karibiku 8-)

v kategorii Hledání ve světě, založil Sakalik 17.12.2009 00:02

popř. hledání na ostrovech v indickém oceánu.. 8-)

a vůbec hledání v okolních státech :-O

Tak to bych někdy chtěl zažít :-)

Já plánuji Filipíny.

Nemá někdo ponětí jak to je v Dominikánský republice? Zatím to vidím na čistě OK, až na kriminalitu,čili nočky na pytel, a s mojí španělštinou eště, ale co, ocením info.

Tak záleží akorát na tom, jak se jako člověk prosadíš. Supr,

Jsem zrovna v u.s.a. moc casu na hledani nemam .. par tydnu zpatky jsem skousel hledat zlate nugety v North Caroline v horach Ashe county na soukromym pozemku par nugetu se tam kdysi naslo jeden mel 5 pound.. jsou tam 4 male zlatonosne potucky par zlatinek jsem vyryzoval ale spis jsem smejdil s Gpx 5000 mam sanci hledat na 24 hektarech.. zatim bez nugetu jen kulky z musket ,koltu,brokovnice , sroubky atd.. jinak jsem smejdil na Floride Key west a kolem s ctx 3030 ale taky zadna slava ... http://www.youtube.com/watch?v=3k8NNNgSJk4 (moje prvni video)

Jezdi nekdo hledat nugety v evrope bych se pripojil jak se vratim z usa

Nazdar, hledám zkušeného, odvážného hledače který může jezdit i ve všední den, který je zapálený pro věc a hlavně trochu sportovně založený, podrobnosti sdělím na mailu 8-) nejlépe z hodonínska

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru