No já mám 150 a kamarád 250. 250 má víc funkcí - určuje ti na displeji folie, relikvie a podle stupnice hloubky by měla sáhnout trochu hlouběji.
Zkušenosti z praxe jsou následující:
Dosah úplně stejný (i když jsem kopnul rolničku, kterou kamarád s 250 přešel při společném hledání, ale myslím,že spíš přehnal diskriminaci)
obsluha 250 je o něco složitější, osobně si myslím, že v jednoduchosti je síla a hlavně to trošku zdržuje.
Můj názor je, že rozdíl v ceně a tom co mašinky umí, je takový, že bych radši volil 150.
Jinak oba jsme spokojení.
Ale je to jen můj osobní názor, určitě se najdou jiné a hlavně od mnohem zkušenějších lovců, než jsem já.
Jak velký je rozdíl mezi garrett 150 a 250
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak moc velký je rozdíl mezi garret ace 150 a 250.Děkuji za odpovědi
Já bych osobně viděl největší rozdíl v možnosti dohledávání (Pinpoint), kterou disponuje 250tka. Osobně si bez této funkce nedokážu svoje hledání představit i když nepřekonatelný problém to nebude. Ovládání bych se nebál. Oproti 150 se jedná jen o to, že 250 má víc čudlíků, ale přesto je ovládání intuitivní a po pár minutách ho zvládne každý kdo někdy držel v ruce ovladač od TV aniž by četl návod. Sice sem 150tku v ruce nikdy nedržel, ale rozdíl bych asi přirovnal ke dvoum stejným vozům z nichž jedno má lepší výbavu. U jednoho si musíš stáhnout okno švihadlem a u druhého stáčí stisknout čudlík. Ve finále je výsledkem stějně otevřené okno. Obě auta tě dovezou a jedno z nich víc stojí.
Já bych osobně viděl největší rozdíl v možnosti dohledávání (Pinpoint), kterou disponuje 250tka. Osobně si bez této funkce nedokážu svoje hledání představit i když nepřekonatelný problém to nebude. Ovládání bych se nebál. Oproti 150 se jedná jen o to, že 250 má víc čudlíků, ale přesto je ovládání intuitivní a po pár minutách ho zvládne každý kdo někdy držel v ruce ovladač od TV aniž by četl návod. Sice sem 150tku v ruce nikdy nedržel, ale rozdíl bych asi přirovnal ke dvoum stejným vozům z nichž jedno má lepší výbavu. U jednoho si musíš stáhnout okno švihadlem a u druhého stáčí stisknout čudlík. Ve finále je výsledkem stějně otevřené okno. Obě auta tě dovezou a jedno z nich víc stojí.
Dosah, nastavení citlivosti, diskriminace, bezpohybový režim. Rozdíl je poměrně velký. Větší než by si hodně hledačů bylo schopných připustit
Jak moc velký je rozdíl mezi garret ace 150 a 250 NEVÍM .Co se týče Garetta tak max spojenost. Snad jedině, že jednou za čas pro pípne na prázdno.
Rozdíl nevidím žádný...oba jsou žluté a nikdy se mi nelíbily Ale to neznamená že je haním
Zpracováním a funkcemi jsou oba Garretty bomba pro začátečníky ale i pokročilé hledače. "Zapnu a jdu". Ta žlutá barva však v lese svítí jak prase a hlasitý reproduktor, který nejde stlumit jsou snad jediné dva mínusy těchto klacků. Ale i to se dá vyřešit...
Žlutou sem přestříkal na zelenou (snad to časem dotáhnu až na maskáč) a reprák stlumil tím, že sem zapojil sluchátka co byly v sadě a sluchátka pověsil okolo krku. Četl jsem zde i návody jak přidělat reléčko na tlumení zvuku, ale tímto zásahem bych zbytečně přišel o záruku, takže sem to vyřešil takto.
250ka má lepší dosah a hlavně je k nezaplacení PinPoint, kterej 150ka nemá.
Já se teda přikláním k Marvixovi. To občasné pípnutí naprázdno dělá klepnutí cívkou o nějakou překážku. Ale jinak si myslím že poměr cena výkon je lepší u 150. Ale je to jen můj názor. Jak jsem psal kamarád má 250 a já 150, celkem často hledáme spolu a mám většinou lepší výsledky....... Jenže to je hodně o štěstí a náhodě.
mam 250 a jednoznacne, bez funkce pin point si dohledavani nedovedu predstavit. I kdyz zvyknout se da asi na vsechno
To kalupnik: dohledáš i bez pin pointu, chce to cvik.
Nazdarek,ja osobne si myslim,ze sou obe masinky v poho.Ale se žlutakem toho mrte projdes,staci o centymetr hloubš a ses v .....
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.