Jak vybrat detektor?

Jak vybrat detektor kovů?

Text z naší poradny: Jak vybrat detektor kovů

Článek o výběru detektoru kovů: 100 +1 rada pro ty co hledají vhodný detektor

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 25.4.2009 18:10

Zdar, s hledanim zacinam a tak nejak nevim jaky detektor, urcite ze zacatku budu hledat vse a mam na to 20 000, po prochazeni ruznych recenzezi, videi a buh vi co jeste se my zalibil Nokta Impact, Minelab Equinox 600 a XP Orf. Nejaka rada? A jestli se da ten impact pouzivat v te multifrekvenci jako 2 zminovane. Slozitost detektoru neresim, sem hracicka. Dik za rady

Mutifrekvenční je v tvém výčtu pouze Equinox, ty dva další detektory umí pouze používat více jednotlivých frekvencí. Všiml jsem si, že to je u OR uvaděné, ale to je prostě klamání zákazníka.
Osobně bych si tak vzal jednoznačně v této ceně Minelab Equinox ať už 600 stovku a nebo 800 stovku. Pokud by jsi chtěl detektor z jednotlivými frekvencemi, tak bych se podíval na Kruzer Multi a nebo Anfibio Multib od Nota-Makro. Oba detektory jsou lepší než mdely XP OR a Impact.

Diky za upozorneni na to XPecko, Na ty detektory mrknu, jen otazka, neni lepsi multi nez jednotlive frekvence?

Jasně že je multifrekvence lepší. Ale v současnosti tuto technologii má pouze Minelab, pokud by ti z nějakého důvodu nevyhovoval, tak druhou variantou jsou detektory které nabízí více frekvencí samostatně.

Tak urcite hledam to nejuniverzalnejsi na delsi dobu asi pujdu do toho Equinoxe 600, nemuze mi nevyhovovat, nejsem na nic zvyklej :-D kdyz nepocitam minohledacku kterou sem mel pred 17 lety, nezapomenu jak me po 2 hodinach boleli usi od tech umelych sluchatek a pak obcasna vymena ruskeho tranzistoru :-D

Tak to pro tebe bude posun asi jako od embéčka k Enterprise ;-)

No to jo :-D jdu do toho equinoxe 600

Ahoj zrovna jsem ve stejné situaci jenom jsem ještě koukal Garrett AT Pro. Nejlépe tedy vychází equinox 600?

Zdar, to ano ale ja hlavne vidim vyhodu te multifrekvence, samozrejme to neni asi vse co delal detektor detektorem ale kazdy si najdem neco.

Díky. Hledal jsem nějaké porovnání koukal na různé videa a equinox pípal asi nejlépe, tak jsem se ještě rozhodl přečíst něco tady než do toho skočím ;-)

boze bez do eq600/800 a hlavne nerieš garrett

:-D :-D :-D

Kecy,prdy, beďary! Jestli to tam je,tak to Garrett taky najde! A hlavně je to na pohodu! ;-)

vieš ako sa vraví viac pásikov viac adiddas. To ist platí aj u detektorov viac vrekvencí lepšie vyhodnotenie väčšia hlbka. Holt multi je multi. Fyziku neoj**eš. Jedno Frek stroje funguju ale nie tak dobre ako multi. ;-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru