Ahoj,
volil bych Koss UR 30 bez regulace hlasitosti," jednoucho" Rattler nebo Jolly Rogers oboje z regulací hlasitosti či Gray Ghost. Ani Garrett MS-2 nevypadají špatně ..
První tři mám vyzkoušené a spokojenost
Jaké mi doporučíte sluchátka k GM4?
Ahoj, koukal jsem zde po fóru a téma jsem nenašel, jestli tu je tak se předem omlouvám.
Má někdo nějaké vyzkoušené a osvědčené DRÁTOVÉ sluchátka s 6,3mm jackem pro GM4? (bez redukce)
děkuji
Děkuji pěkně, podívám se na ně :)
používám sluchátka od Whitesa ale dneska jsem koukal a už je asi nedělaj ...tak sorry
Já používám Gray Ghosty a naprostá spokojenost, jsou velice robustní a zdá se že vydržej opravdu hodně.
Málo který sluchátka mi seděj a ze všech sluchátek které mám doma a používám na poslech hudby, mě po nějaký době dost bolej uši, myslím ušní boltce.
S Gray Ghostama se mi tohle ještě nestalo a to je mám na hlavě vždycky o dost dýl než ty na poslech hudby.
Jediná jejich nevýhoda je v letním období, je v nich vedro , ale kdo chce slyšet šedý duchy, musí pro to něco obětovat.
Já mám obyčejný sluchátka Philips za 200 Kč z obchodu + redukci na jacka za 35 Kč a svůj účel plní. Nemyslím že by ten zvuk byl horší než ten z detektoru.
Já je taky používám, ale na garrett ace 250 , a štve mě ta velká hlasitost, protože nemají regulátor hlasitosti
No jo, na Garretta to bez toho regulátoru je asi blbý
Taky dobrý nápad, jen ta redukce mě trošku štve, omylem zatáhneš za kabel a je rozpojeno, nebo ne ?
V té redukci to drží celkem fest. Používám to pár měsíců a zatím bez problémů. Samozřejmě že bezdrát by byl pohodlnější ale nemám peníze na rozhazování
ja to zkoušel s obyč sluchátkama a redukcí a docela mě to štvalo, ale neměl jsem to izolačkou no :D jo bezdrát je bezdrát, ale zase jestli tam není maličko opožděná reakce a hlídat baterky atd atd, každý má svoje no
Já tam žádnou izolačku nemám a drží to. Mám ten kabel podvlíklej pod ramenní opěrkou aby mi tam neplandal a je to bez problémů.
Ze začátku jsem nepoužíval žádné, pak jsem měl sluchátka k PC včetně redukce - rozdíl je znát jde o zvyk.
www.lovecpokladu.cz/home/jak-se-chovaji-sluchatka-na-detektoru-kovu-e-tracu-5855
Mám to omotané izolačkou a mám klid
Já používám Gray Ghosty a naprostá spokojenost, jsou velice robustní a zdá se že vydržej opravdu hodně.
Málo který sluchátka mi seděj a ze všech sluchátek které mám doma a používám na poslech hudby, mě po nějaký době dost bolej uši, myslím ušní boltce.
S Gray Ghostama se mi tohle ještě nestalo a to je mám na hlavě vždycky o dost dýl než ty na poslech hudby.
Jediná jejich nevýhoda je v letním období, je v nich vedro , ale kdo chce slyšet šedý duchy, musí pro to něco obětovat.
Ano gray ghosty mam do vody a su super až na to že max hlasitost s ctx3030 je pre mna stale nizka.
Inak na suši použivam KOSS porta pro a su fakt super pocujes vsetko su velmi kvalitne, skladne daju sa kupit aj s doživotnou zarukou aj s regulatrom hlasitosti alebo bez a vies reagovat aj na okolny hluk a to že maju 3,5 a nie 6,3mm nie je žiadny problém ta redukcia mi fakt drzi ako prikovana a keď maš s nou problém jednoducho prilep sekundovym lepidlom a mas po probléme. Inak mam na predaj original KOSS UR30 fungel nove zabalene nepouzivane ku ctx 3030 s 6,3mm ak by si mal zaujem.
Ahojte, proč preferujete právě tu drátové? To jsou tak výrazně lepší? U mě zaručeně vyhrává bezdratovost ;) děkuji za názory.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.