Kdo (ne)šetří, má za tři - aneb pěkně děkuji.
Tak jako mnozí zde přítomní, i já jsem po roce dospěl k závěru že prvních krůčků bylo dosti a je na čase vyměnit žlutého ďábla za něco o trošku lepšího. I navštívil jsem poprvé obchod v Jílovém, s naprosto jasnou představou co chci, a kolik chci utratit. Abych byl následně Elmarou "utlučen" argumenty a "donucen" najít po kapsách veškeré rezervní peníze k zakoupení Noxe 600 (jestli mě zítra srazí auto, doufám že ho partnerka neprodá za cenu kterou jsem jí řekl že stál ). Vážení, řekněme si to na rovinu, tak nějak po chlapsku..... nekecal. Včera jsem Noxe protáhl zatěžkávací zkouškou, neplánovaně v tom největším lijáku....... v místě kde ACE 250 kapituloval pod náporem odpadků od pionýrů, svazáků,svazarmovců, AkceZetkářů i mnohých trampů...... tak Nox za hodinku kromě dvou víček a jednoho taveňáku ( to abych nevyšel ze cviku) vyčmuchal....3 kule z muškety, velmi pěknou protektorátní kačku, prv.rep. desetník, zlatý křížek a jako bonus - vzorného pionýra . Přesné,jasné,čitelné signály.
Takže Elmaro, díky za tip i přístup, jsem velmi spokojen. A pro ostatní, co se chystáte vyměnit své první detektory za něco o trošku lepšího, 13t max..... fakt se vyplatí "plácnout se přes kapsu".... a nechat si "vnutit" něco dražšího" .
V chatu není žádný příspěvek.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.