No zítra přijď do hospody.A co se týče Hané,řekl bych,že tohle forum je zbytečný
Malá Haná
Tož pojme..nějaká spol akcička?
No ale malá haná je malá haná moc rád bych dorazil ale práce je práce.. ale každopádně na příští bych se i rád vetřel
Záleží která oblast Malé Hané? Až tak zbytečné jak vladimir 77 bych to neviděl,bylo by potřebné se setkat a probrat to.
myslím, že dveře jsou otevřené všem, dojdi taky a můžem probírat, každopádně souhlasím s Vladimírem.
Řekl bych,že to ládík myslel tak,že už je fórum Olomoucko,Přerovsko,Prostějovsko a tam jsme všichni z Hané
Borci aspoň otevřete atlas a podívejte se kde je Malá Haná..
školáče, malé školáče, otvírá atlas větší než je samo, jak je tu všechno krásně zmalováno a pak už jsem atlas nikdy neviděl
Míšo bacha,je to tvrdak
no právě se mu to radí
Ale mě nevadí, že to v těch hlavách prostě nemáte. Naopak je příjemný zjistit, že je na tom konkurence takhle
no, tak v tom pololandu pozdravuj... je tam krásně, ale je tam teď sníh, trošku, že jo. Esli ne...
No nevím, ale když už jsi to takhle pěkně o té konkurenci a tak napsal, tak buď rád, že jsme jen malomyslní a bycha KONKURENCE nikdy nespí.
Hele mrknul jsem do Wilkipédie a fakt to s naší Hanou nemá moc společnýho
No jo,neznalost neomlouvá a přiznat chybu umí jen karakter
Tomku,už jsem Ti psal,že jsme hrozná banda
Pyrdo klíííd je to jenom kousek vedle
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.