Maskáče jako montérky detektorářů, to se mi zdá už celkem profláklá věc. Když maskáče, tak jedině český! Ovšem má to svý výhody a nevýhody. Někdy maskáče působí naopak velmi nápadně a podezřele... Za člověkem maskáčích se čumil otočí spíš než za člověkem v běžnejch hadrech. No a taky ty blázni myslivci...
Maskáče nebo sportovní oblečení?
Ahojky kolegové,
Tak jak jste na tom?, co nosíte nejraději na toulkách přírodou?,sám jsem si teď koupil nové anglické maskáče a mohu jen doporučit, super oděv a v každém armyshopu za babku.tak se pochlubte, ať to pípá Desy.
Český od Vietnamců z tržnice , nebo jak?
Ne, v army shopech seženeš normální český maskáče i se značkou mečíků. Prostě vzor 95...
No teplaky ty sou in já nosím silonovou zástěru a místnímu domorodému obyvatelstvu tvrdím že detik je postřikovač na plevel jen fořt mě prokouk a musela jsem mu hledat hilzny a nožík
No teplaky ty sou in já nosím silonovou zástěru a místnímu domorodému obyvatelstvu tvrdím že detik je postřikovač na plevel jen fořt mě prokouk a musela jsem mu hledat hilzny a nožík
no myslím že maskáče k hledačovi patří a není tě tak vidět, jako kdyby si měl žlutou teplákovku.
Jsem pro maskáče , nebo klidně nějaké pláťáky v nekřiklavých barvách a pyrotechnik taky nakonec dvakrát přijel v maskáčích a jen jednou v civilu , ale kravatu stejně neměl.
Ježííš jak to že su tadyk dvakrát taky myslim že maskáče.Osvědčila se flanelka.Zitra do Hostěradic vemte si kyjovský kroj hoši líp zapadnem.
Ježííš jak to že su tadyk dvakrát taky myslim že maskáče.Osvědčila se flanelka.Zitra do Hostěradic vemte si kyjovský kroj hoši líp zapadnem.
Jááák Hostěradice?? Já myslel,že o nich vím jen já...
tak proto chodíš v tom kroji, no nevim, nevim. Já používám takovej výraznej mix, takže vypadám dost divně, a nikdo mě rači neosloví... Rovnou střílej.
Já abych pravdu řekl moc maskáče nenosím spíš monterky s laclem buď šedé nebo hnědé
Když jsem se vrátil z vojny, sakra zrovna jem si to spočítal a už je to 20 let to to letí, tak jsem si řek že v kanadách a v maskáčích mě už nikdo neuvidí.No a při mrcasu jsem jedině v maskáčích a i ty kanady podle počasí někdy nazuju
Český maskáče vzor95 PRALES, jsou sice fajn pro oko, super design ale po pár vypráních jde barva dolů což je špatné, v žádném případě je nehaním , ale v army shopech vyberete podstatně lepší za stejné peníze .Musím ale říct že staré maskáče JEHLIČÍ, to byl materiál, skoro k nezničení a barva pár let také vydžela.Sám mám Anglány a drží také.
Tak se mějte chlapci. Desy.
Kalhoty kempky M51, košili M51 a v zimě navíc polní bundu M51. Vz.95 jsem přestal nosit kvůli kolemjdoucím, kteří měli narážky na "hraní si na vojáky".
Zásadně chodim nahatej ! Jen když je - 5 a více, tak si navleču růžové pletené ponožky od babči.
ahoj lidičky ,múj názor je že teplákovka pátří na hřiště a do lesa maskáče,sám mám bundesvér a jsem moc spokojenej a můžeš se zašpinit jak chceš a je ti to jedno vždyt jsou na to dělaný a pohodlný a ani drahý
Hledač v teplákovce je jako doktor na sále v monterkách, prostě to k tomu nepatří. Já zastávám názor, že čim míň je mrcasník vidět, tim líp. Chodim komplet v britským DPM a detík už dostal taky maskáček
s tím maskováním detíku to taky plánuju
Chodím jak kdy co mám na sobě..
a to tak že nejraději v kožišinové bundě až do teplot plus 28 stupňů, potom si rozepne knofliček u rukávu a jede dál. Má jich asi sedum, z výprodeje po dvou kilech. Chtěli jsme je jako součást stejnokroje Havlbrodska, ale skoupil celosvětový zásoby toho oděvu, takže opatrně, on se opravdu zajímá o módu.
podle mě je výhoda maskáčů i v tom že když jseš za...nej od bláta tak to není tak vidět
Tak já, protože ještě hraju airsoft chodim v plný polní USMC. To je rychta. No, ale mám všechno s sebou a nic mne nemůže překvapit
nejlepší a rozhodně nejlevnější jsou od německýho bundeswehru taky je mam vyhovujou
maskáče, zelenou mikinu, maskáčovou bundu, zelenou kšiltovku, černý boty, rukavice a du na to
já mám švýcarské vzor alpenflage,největší výhoda je že mají obrovské množství kapes
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.