Minelab Equinox 800 a 600

Vlákno určené pro všechny majitele detektorů kovů Minelab Equinox 600 a 800

Návod pro detektory kovů Minelab Equinox: Návod Equinox 600 a 800

Testy detektorů kovů Minelab Equinox: Testy Equinox 600 a 800

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.3.2018 12:28

Chci se zeptat kolegové jestli jste už někdo řešil upadlé uši na cívce.Už když jsem noxe vybaloval a skládal říkal jsem si že to udělali z dost slabého plastu ale že snad ví co dělají.Včera mi zůstala vyset cívka na kabelu a já řeším co s tím.Záruka ještě cca rok a půl a tak to nechci hned vařit(pokud ten plast vůbec půjde) abych o ní nepřišel.Myslím že tohle reklamovat nepůjde.Třeba už se to někomu stalo(snad nejsem první) a mohl by poradit.Např. co je to za plast pokud mu to někdo vařil.Díky.

Ahoj, mně upadla jen jedna "ťapka" na cívce, poslal jsem to jako reklamaci(po tel. domluvě se servisem) a vše proběhlo v naprostém pořádku. LP jsou prostě super a věřím, že ani tebe nezklamou

Ahoj,děkuji moc za reakci ;-)Když to upadlo tak jsem si všiml že hlína byla už v lomu té jedné pacičky takže načnuté to už nějakou dobu asi bylo.Se servisem LP jsem moc spokojenej.Dělali mi i opravu na detektoru kterej prodává konkurence a rychlost vyřízení a vstřícnost byla super.Byly i o hodně levnější než konkurence.Chtěl jsem hlavně vědět jestli je vůbec možné to reklamovat(nikdo mi nemusí věřit že jsem s tím nemlátil třeba o strom).

Musím i já přidat svou zkušenost.Taky se mi stala ta nepříjemnost s ulomenou cívkou a přístup servisu LP. konkrétně pana Zuklína byl opravdu super..Takže děkuji P.H.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru