NECO O ME

wolfin.....v listopadu mi bude 50..o historiii a vsechno kolem se zajimam od stredoskolskych let.Co prisly do mody detiky,nezustal jsem stranou.plne je pouzivam dele ,nez 15 let.Poslednich 7 let ziji v Nemecku.Detektorarina tady je ponekud jina ,nez u nas.Mam stesti a spolupracuji se zainteresovanymi lidmi v okoli Wormsu.nadherne lokalita,s velkou historii.Do cech se samozrejme vracim,mam tam rodinu a taky si samosebou zamavam detikem.Je to muj dlouholety konicek,nikomu a nicemu neublizuji,pokud nalez uznam za vhodny odevzdat,udelam to...takova je moje filosofie...Moje kratke predstaveni je jen a pouze kvuli me kritice na Elmarovu reakci,kde jste se do mne pustily jak supi...mejte faj dny kluci... ;-)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil wolfin 17.3.2014 23:19

AŤ TO PÍPÁ

Wolfin,uzivej si konicku ktery mas rad a nenech se odradit pokrytectvim nekterych jedincu. ;-)
Me bude za malou chvili taky 50 a taky jsem mel v ruce prvni detik uz hodne let zpet i kdyz sem potom mel pauzu,tak se nenecham rozcarovat nejakyma (tady to maj radi) Dušínama. 8-)
Taky nemam problem s tim odevzdat pokud to uznam za vhodne,zrovna nedavno projevil archeolog zajem o jeden muj nalez a ma ho. ;-)

Diky kluci a preju vsem hodne adrenalinu a spousty prima zazitku pri hledani....... ;-) :-)

Hele, Wolfine. Nikdo preci nepreje nikomu nic spatnyho. Problem je v tom, jak hned vylitavas - mluvis sproste a urazis. Kdyz to vezmu osobne, tak jsi treba me oznacil za nekoho, kdo se povazuje za hvezdu a s nikym se nebavi. Jenze to jsi trochu prestrelil. Ja osobne napr., se za zadnou hvezdu nepovazuju, ze jsem napsal par clanku - ani nalezu jsem sem zatim moc nepridal. Ale uprimne: Kdo me zna, vi, ze kazdymu rad poradim, pomuzu, klidne i na hledacku a spolecny pokec nebo pivko pozvu. Jsem komunikativni a nemam problem diskutovat o cemkoli. Jenze u tebe je problem, jak jsi hned s kazdym hotovej. Pouzivas pak slova jako: ty jsi takovej a makovej, nic nevis, mas plnou hubu kecu, jdi spat, apod.

Pak se ale nediv, ze na to lidi reagujou negativne. Kor na nick cloveka, ktery se tu jinak neucastni jak svymi nalezy, tak v urcovani nebo jinymi pripevky a clanky. Takze takhle: Kdybych te potkal v hospode, vse bychom si vyrikali, nez bys vypil jedno maly. A byl by klid a nemuselo by se kolem toho tolik resit. Ale na netu je to jiny - neznam te, nevim o tobe nic, pak se nesmis divit, ze lide na tve chovani takhle reaguji.

Takze abych to shrnul - sakra se vzdy nejak rozepisuju :-) - za mne osobne si myslim, ze by bylo dobry si dat nejaky to pivko, klidecek a pohodu. A zkusit se trochu angazovat, neco pro tenhle nas paradni konicek i udelat a nevyvolavat zbytecne negativni emoce. To stejne nikam nevede - vyvolav to zas a jen emoce. Tak se mej a doufam, zes to nepochopil zas blbe :-)

Kdyz uz nekomu odepises: nejsem tvuj kolega-nejsi hledac....tak uz jen v tyhle odpovedi je poradna davka arogance.A pises o angazovani se,abych neco pro konicek udelal.Chlape,tak tohle nech na me prosim.
Ja jsem ve vsem tady jen vyjadril svuj nazor a pokud stim mas problem,ja stim neudelam nic.Neznam te,presto verim,ze jsi slusnej kluk,tady jsi napsal svuj nazor na me a ja ho plne respektuju.Zkus to nekdy taky.Preju hodne uspechu ;-)

Neni to arogance. Proste te neznam a nez jsi zalozil tohle sve predstavovaci vlakno,nevedel jsem, ze jsi taky hledac a tedy pripadny kolega. Nic vic v tom nehledej.

Kdepak,nic za tim nehledam ;-),hodne peknejch nalezu.....

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky