Zdravím. Bydlím na Hájích, do Pruhonic to mám kousek. bohužel ale mám laciný detektor, kterým bych vám dělal ostudu (ikdyž něco už jsem s ním taky našel... pár měděných mincí z počátku 19. st.,)jsem totiž uplný začátečnák a nevěděl jsem jak mě to chytne tak jsem nechtěl moc investovat.... do prázdnin si chci pořídit aspon garret ace 150 nebo něco podobného
Nějaký kolega z Průhonic nebo okolí??
Zdravím všechny detektoráře,
chlapi chtěl bych se optat jestli není mezi náma nějakej kolega na pípání z Průhonic nebo z okolí.
Pamatuj si že i s malým kašpárkem se dá udělat velký divadlo.
Hostivař není zas tak z ruky,tak klidně písni saraceen@seznam.cz
Zdravím, jsem z Jílového u Prahy, takže do Průhonic kousek a chodím hledat skoro pořád....a to, že mám žlutýho ďábla mi nevadí Lasovsky.M@centrum.cz
Zdravim. někdo z těchto končin kdo by mě přibral na lov zítra?
Jestli je to ještě aktuální, tak bych se někdy přidal. Jsem z P-10 z Bohdalce mr-tomas@seznam.cz
To tak z ruky není, to mi možná lezeš do revíru
Jsem z Hrnčíř, kdyby byl ještě zájem Tomhorn81@seznam.cz
Zdravim, nechce se někdo přidat zítra na hledačku? Tj. Neděle 13.7. Popřípadě mám volno pondělí i úterý..
Docela bych šel, hoď mi do zpráv v kolik, kde a jak
Zdravim. Jsem z Mnichovic rada se pridam. Jsem statsijo typu, ale jeste celkem v provozuschopna. Diky babka
Zdravim. Jsem z Mnichovic rada se pridam. Jsem statsijo typu, ale jeste celkem v provozuschopna. Diky babka
Ahoj ty jsi z Mnichovic? Já jsem z Hrusic mohly by jsme někdy na hledačku?
Ahoj. Muzeme jit hledat. Mob. 731 742 614
Zdravim, nechystá se dnes odpoledne (11.1.) někdo z Prahy a okolí na hledačku? rád bych se přidal.
Čau ja jsem z Chýně. Není to uplne blízko, ale dopravíme se .není problem
Sorry,nejsem kokot.psal jsem to jen jedou,nevím proc to sem porad posila dokola. asi chyba metrixu
Promiň teď jsem dlouho nebyl na Lovci Pokladů tak jsem si to přečetl až teď. Ozvu se a můžeme vyrazit.
Ahoj.
K Chýni bych vyrazil. Mám to kousíček.
ahoj ja sem psary u jesenice u prahy,delam i magnet a vetsinou valku.lokality- dobre mam.nejlepe nejaky tramp, spani na fleku ve spacaku.vyjizdim po celych cechach.jose
Ahoj jsem z prahy taky jezdim na valku mužem to spojit
ahoj ted teda zitra jedu za kamarady na potlach do svihova k hradu,na louku tak sito tam malinko projdu.nevym zdaly jezdis na vandry.jinak rychlejsi je facebok najdes mne na jose josefvymetal mam tam dva psy v aute.jose
Ahoj nevzal by si mě někdy na válku sebou? Jsem teď sice trochu zaneprázdněn novým 4měsíčním pokladem v rodině ale když se včas nahlásím mohl bych nějakou so nebo ne dát. Kdyžtak mail octawist@seznam.cz díky.
ok mas email.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.