olomoucko, přerovsko, prostějovsko a okolí

zdarec nesel by nekdo na spolecne hledani z okoli olomouce

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil komar85 6.11.2010 12:42

Poctivě jsem si pročítal vše, co tady bylo o equinoxovi napsáno, včetně debat, protože jsem si ho taky objednal a nikdy jsem nereagoval, protože mi bylo srdečně jedno, jestli mě nějaká osoba, kterou vůbec neznám nazývá tupým stádem. Já vím své a tihle lidé mi nestojí ani za reakci a každý kdo to pročítal si musel udělat svůj názor. Holt někdo si může dovolit koupit nový detektor a někdo musí čekat na nějaký na bazoši. Mazat jste to ovšem neměli, to je můj názor, jelikož si myslím, že jste sami sobě udělali medvědí službu a z Delty a jim podobným jste udělali mučedníky.

To Clansman: na jednu stranu máš pravdu, ale na druhou šlo o to, že jak sám říkáš... někdo a doufám, že většina si svůj názor udělá, ale je pravdou, že to pak každého zbytečně otravovalo a vlastně psal pořád dokola to samé. Kdyby to napsal na začátku jednou, všem by bylo jasné co si myslí a každý by se s tím buď ztotožnil, někdo to ingnoroval a někdo se možná zamyslel a vytvořil si svůj názor, to je samozřejmě správné... ale Delta si prostě vzal za svou denní povinnost se k tomu pořád dokola vyjadřovat až se to dostalo někam, kam možná ani on sám nechtěl, ale to jen spekuluji. Ať tak či tak... v reálném životě můžeš od takového člověka odejít.. na chatu byla z našeho pohledu jen tato možnost. A ano, pro někoho bude mučedníkem, pro některé, kteří to sledovali celou dobu to bude podle jejich svědomí a vědomí o dané věci a ostatní holt bohužel budou odkázáni na subjektivní vyprávění toho jedince,který jim to bude presentovat. Tolik asi pár řádků za mě, jak to vidím já. Někdy je prostě lepší to řešit takto pro obě strany.. byl už to bludný kruh ze kterého nebylo cesty ven.

... a ještě dodatek. Podle mě budeš mučedníkem v očích svých "stoupenců" vždycky... prostě podobné žabomyší války nemají jednoznačné vítěze. Vždy jde hlavně o to zachovat vzájemnou lidskou slušnost a objektivitu... pokud toto začne pokulhávat, pak se to začne ubírat špatným směrem.

Za těch 11 let na tomhle webu už jsem tady zažil dost mučedníků a kdo si na ně dneska vzpomene ...... :-D


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru