Joo..tak to nevím..,ale když jsi ji našel v zemi,tak by asi měla být pravá
Poraďte prosím :)
Ahoj hledači, měl bych dotaz na Vás zkušené, hledám chvíli tak o ještě nepoznám, dnes jsem kopnul medaili, doma jsem zjistil že je to Čestná medaile za 25-letou záslužnou činnost na poli hasičském a záchranářském. Rozměry sedí ale jak poznám že jde o originál?? Děkuji moc za odpovědi
Pošli první příspěvek podle pravidel klubu. Chlapi Ti poraděj. No hurá!
pokud nevíš tak nereaguj...nespekuluj
ludia,poradte,,,našiel som guľku do muškety,,,ma to nejaku hodnotu? a ak ,tak aku? diky
Hodnotu má všechno , co tě nějak obohatí a teď nemluvím o penězích , ale ty se ptáš zřejmě právě na to. Takže v tomto případě je hodnota téměř zanedbatelná.
No jistě to má hodnotu. Třeba to vyměníš a němcem za Porsche a nebo minimálně za BMW.
ČÉČE TYS MUSEL VE SPÁNKU SPADNOUT Z PALANDY NA HLAVU,JINAK TOHLE NORMÁLNÍ HLEDAČ NEMŮŽE VYPUSTIT. SEŠ ZDRAVEJ?????
Zdar, myslíš že za to chce málo?????
Budu muset pořídit nějakou větší garáž.
prečo? ked v tejto dobe sa pomali už vsetko da speňažiť
a pritom,gulka cca 250 rokov stara,a male veci človek tažko najde,,,tak preto si myslim že i je cenna
Možná máš pravdu, v takovém případě bych se rád stal tvým dodavatelem.
No nepřipadá mi to jako nález vhodný do archea ale pošlu
to slámik: sorry, já myslel že něco našel konečně Jenda.M
Áha v pohodě :D
poradte,na Garret EuroAce 350,,,možem dať i nabijacie baterie 1,2,,,2450 mAh
vdaka
Koukám že si to hodil do ikony, pošli to na mejl lovce pokladu, jako první příspěvek. S nějakým pokecem, fotky zepředu, zezadu.. měřítko, přidej třeba ještě něco, je tam místo na vosum fotek, a uvidiš co se stane...... budeš rád, neboj.
Jojo děkuji, teď jsem to posílal tak uvidím, jde mi jen o to jestli to neni jen nějaká kopie pro zběratele cetek :) uvidím jaká se mi dostane odpověď.
Budeš první kdo se to doví....
Jenda???....no jsi hodnej,ale já na svůj nález teprve čekám a taky až rozmrzne..
Táák sem to před dvěmi dny poslal a s velkym očekáváním...........nic :D:D Ani členství :D Tak snad příště :D
a měl si dobře velikost (na pixely i na kB) fotek? a nějakej civilizovanej počet, jich? A poslals to na klub i na info? Když ano, tak nevim, třeba to je ve spamu, nejsem admin.
Tak už sem spokojený člen :) Ale nějak sem furd nepochopil výhody nic navíc zde nevidím :)
např. jsi se dostal do secret části. Ti ti je málo ??? Dej mi sem adresu, já Ti pošlu chlebíčky na uvítanou
Výhoda je to, že máš přístup do SECRET sekce, kam posílají ostatní hledači své nálezy. Není to tu naštěstí jako na DW, kde jsou nálezy na hlavní straně a je tu o mnohem více lidštější přístup
ja mam taky rad chlebicky, muzu pak taky o nejaky pozadat az a jestli se stanu clenem klubu?
no, pokud se nezajímáš o hledání, tak fakt asi nějaký zvláštní výhody to tady nemá... pokud tě nebaví přemýšlet o nálezech ostatních (ne kdo to našel), co kdo našel, a jak to souvisí s historií a s krajinou, tak bych řek, že to může dokonce obtěžovat... pokud by ti vadilo, že to žere čas, tak to omez.
Ne sorry chlapy mě se to aktivolalo ale nenaběhla složka SECRET tak sem tu brouzdasl a neviděšl nic novýho :D:D a ono se stačilo jen znova přihlásit :D má blbost no. Ale ty chlebíčky beru :)
chlebíčky jsem sežral s pomocí litrfreeho. Nabídka byla časově omezená
vem ještě nějaký na víkend, byly supr, ještě teď na ně vzpomínám...
Si se stal. Chlebíčky propadly.....
Zdarec, prosím o radu, měděný střep, polní nález, divnej tvar, nějaký pásky jako znaky, tloušťka asi 5mm...
Zdarec, prosím o radu, měděný střep, polní nález, divnej tvar, nějaký pásky jako znaky, tloušťka asi 5mm...
Zdarec,pokud je to tak jak píšeš,tak se zcela určitě jedná o keltský střep z doby "Halštadské" z roku 526 před n. l. Je to střep z měděného tácu,který se používal k porcování a vykosťování divočáků. Doufám,že jsem ti alespoň trochu pomohl
Můžeš......... spousta hledačů (asi většina těch, co chodí často), nabíjecí baterie používá v různých detektorech.
mam zaujimave nalezi,,domnievam sa že to je razidlo,dalej predmet v tvare náboja,,ale náboj to neni...
pomôžte mi to identifikovat,,,ozvite sa na email: mfor@azet.sk,,emailom vam poslem fotky
nasiel som ,vojensky odznak,,aspon myslim že to tak je...
CLI 21
V. CLICQUOT.P
,,,prosim vas ,napište mi nieco o tom,,co to je,,,pripadne ake to je staré,,diky
Zdravim lidi...vedel by mi nekdo urcit prsten?
Je to pecetny prsten ale nevim z ceho je vyrobeny ale zlato to urco neni...nasel jsem ho na slovensku cca 10km od spisskeho hradu v lese...byl takovych 30 cisel v zemi a pod korenem poradne velke borovice...foto vam poslu meilem...diik
Zdravím všechny.Jsem tu novej.Hledám jen chvíli.Prosím o radu.Co mám použít na vyčištění měděných mincí?Předem děkuji.
Pokud je tam lesní krusta, zředeněj roztok kyseliny citronové, nesmí bejt silnej. Na špičku lžičky a mnout mezi prsty dlouho, krustu pak sundáš. Dávat pozor, aby jsi ji nespálil.
Nejšetrnější způsob je naložit do olivovýho oleje a kartáčkovat, za pár dní vytáhnout, kartáčkovat a zase naložit. Někdo to dělá i několik týdnů až měsíců, pak je mince čistá a krásná
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.