Praha

kudy na hledani v Praze okolo Haje.jsem novacek.skusenosti zadne.moc dekuji. :-(

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil freid.v 21.4.2013 21:08

Čao,tak můžeme někam zajít spolu.. Poradím ;-)

nejakov nedeli bych mohl.vetsinov jsem dlouho v praci.mam volno v nedeli.pristi nedeli jedu na navstevu.a pak bych jsmese domluvily.prahu neznam.jsem tu novy.nevadi ze jsem z ua?

nejakov nedeli bych mohl.vetsinov jsem dlouho v praci.mam volno v nedeli.pristi nedeli jedu na navstevu.a pak bych jsmese domluvily.prahu neznam.jsem tu novy.nevadi ze jsem z ua? :-)

taky se o víkendu rád připojím, jsem z Chodova

Ahoj,také se rád připojím. Jsem začátečník ze Strančic. (JE33@seznam.cz)

No tak něco spácháme :)

teď už jen vymyslet místo, bohužel vím jen o zasetých polích:/

Tak dáme nějakej les,nebo louku :) mě to je fuk kam

Já jsem pro. Jen se nějak domluvit. Hold pole až po sklizních. :-(

A kdy máte většinou čas kluci? :-)

tak kam vyrazíme? Někam bych dnes zašel, takže pokud máte někdo nápad, dejte vědět. Já bych to vzal prostě do nějakého lesa dál za Prahu - takže pojedem MHD, nebo někdo vezme auto? Na benzín kdyžtak přispěju, pište mailproblbosti@seznam.cz, obratem odpovím, mohu dnes celý den..

Já budu moct až příští týden,takže pokud se něco bude dít,rád se přidám :)
richter2@seznam.cz

Ahoj, já mohu i ve všední dny. Ale vy asi ne. V květnu mám víkendy plné.Buď jsem v práci,nebo už něco domluveného (třeba jako malování u rodičů). Ale červen už je dobrej. Jo a ještě pokud chcete jít s dvaapadesátiletým fotrem ;-) .

Já dělám ve stylu krátkej dlouhej týden,takže mám čas jak o víkendech,tak ve všední dny..

kdo by vyrazil zítra na večer na romantickou procházku? :-D mohu cca od 4 do setmění, kdyžtak přispěju na benzín - jsem z Chodova

Petr_Cze1 email :)

Tak co chlapci, uz jste spolu nekde byli?

Ještě ne,buď nebyl čas nebo počasí...ale rád bych to napravil!

jj, dat to dycky do kupy, to je nejhorsi :-) a kdyz to das, tak se to pak zacne z ruznych duvodu rozpadavat, takze ja uz vetsinou chodim sam, i kdyz jsem dycky radeji chodil v parte, ale je to tak vyhodnejsi ;-)

A můžeš i ve všední den?.. mám čas v pondělí nebo v úterý

Ahoj, nejak jsem Ti zapo odpovědět, promin 8-) Ve vsedni dny moc nestiham...delam třeba do 6-7 v praci a pak to mam hodinu domu. Ale občas se urvu a hledam do setmeni...

zdarec pražáci, chodívám pravidelně v pondělí a jsem ze strany od Kobylis. Pokud bude někdo chtít vyrazit, určitě se domluvíme :-) dandyddt@centrum.cz

Hezky udělaný nábor,,v kolektivu je síla,,,možná by to chtělovzít celoplošně,,nejdřív asi j.čechy..tam toho bude asi nejvíce,,pak sever a nakonec Šumavu,,,moc rád se přidám..ale ještě počkej,,,až nás bude HAFO..Všichni za jednoho....

No tak prazacci, chcete udelat nakou masovku jo? :-P To zni dost silene, ale proc ne. Pole otviraji svoje naruce, prijede 8 typku s holema a zacnou to tam sekar :-D Nevim, jestli jste uz nekde spolu byli. Ja se ted na sobotu domluvil s Dandyddt...

Hmm freon má dovču, tudíž celý týden budu hezky poctivěě sedět na prodejně. Žádné výlety :)

Nebul, vždyť seš stejně poloviční mrzák :-D ;-)

Dobře jsme s Dandym zahledali :-) Byla to pohodička, hned druhej signal velkej kolac, myslel jsem, ze to je 15 nebo 30 krejcar, ale byl to 6 krejcar 1800, dve medaile, další mince atd...udelali jste chybu, kdo mohl a nesel. Ale neva, aspoň vice zbyde na nas 8-) V nedeli jsem sel s moji partou na kámošem natipovany pole, ale tam se nedalo hledat, byla tam kukurice a není poorano. No i presto...i tech par mistecek, co se dalo hledat, něco dalo. Pekna botovka, naky mince a cepicak FJI, taky dobry ;-)

Ahoj,jsem z Hrnčíř Praha 4 - tak kdyby někdo z okolí chtěl vyrazit není problém,času mám celkem dost )) 8-)

kdyžtak písněte na mail tomhorn81@seznam.cz

Ahojky Kucííí..Jsem nováček a byl by tu někdo kdo mi poradí kde to má cenu hledat v Práglu ??? Já bydlím na Praze 9 a tak chodím tady jen tak kde mě napadne..Tak jak někdo ví kde to za něco stojí poradí prosím ???Pá Vlaďka :-)

:-D :-D :-D :-D 8-)

Hele Mate nebuď škodolibej a zajeď tam těm pražákum poradit jooo ;-) :-D

To bylo v dobrým ;-)
Ať se daří

No a třeba pár Pražák" nemá rádo lidi z Litomyšle,takže tak nějak

V praze se dřív dalo chodit lesoparcích a městských parcích.Bohužel s upravou terénu a pokládání roštů kvuli trávě se už třeba nedá chodit Petřin a Kinská(nočky).Díky všímavejm lidem ani grébovka. Ještě nedávno dávali cibulka a hostivař,zlíchov,divči hrady ,ale tam už se paběrkuje.Nejbohatší lokalita byla klamova a kotlářka,motol ,ale to už je tak 10let.Ještě před čtyřma rokama jsem zkoušel Kotlářku ,ale už se jen drobilo.Co jsem tak koukal kolem jižáku občas vidím nějakého nadšence na polích mezi opatovem ,kateřinkama a ujezdem.Pro mne nej Modřany a Košíře.A když za prahu tak Zdiby,Roztoky,Bášť.Hostivice,Rudná. ;-)

Kurna KIM! Ty ses echt prazak :)))) Na Hostivice a Rudnou se chystam. Uz jsem dvakrat zkousel, ale zadna bomba to nebyla. Nerikam, ze to nemuze byt lepsi. K tem lesoparkum...neveril jsem, ale je to tak - byl jsem ocitym svedkem a pote i spoluhledacem, kdyz tam padlo 5 slintaku SA a asi 7 ID (bohuzel prazdnych). Cumel jsem jak vrana, prtze jsem to mel 3 minuty chuze od baraku a pritom jsem dva roky lital po vsech certech a nemel nic...toz tak. Kopnulo se to letos ;-)

Byl jsem echt pražák. už šetej rok bydlím v Milovicích ,ale do prahy se vrátim až žena skončí mateřskou.Ještě jsem zapoměl že jsme běhali diky tomu že krom toho že jsem košířák byl i modřaňák běhal v krči a v parku kousek od novodvorské.a tam byla pěkná válka.jinak k těm pražskej a za pražskejm nálezům zatim nej co jsem tak viděl 45ks brakteátů a jakejsi neznámej kordík vykládanej polodrahokamy.

Tak ted kopes rusky granaty a miny co? :-D Pekna valka, medajlilo se, nebo krmivo atd? My chodime taky ted daleko vic Prahu, nez kdy jindy a da se najit. Jinak jedno misto (nebudu konkretizovat) za Prahou jsi napsal velice spravne...jen co jsem tam (cca pred 2 mesici) vybehl na policko, tak prvni signal a 6ti krejcar 1800...pak jsem tam nasel jeste jednoho a kamrad dalsiho + ČS přezka, medaile atd. No a jinak v ty Praze v lesich se jeste taky da. Kamarad me zavedl na svy mistecko (ma to kousek od prace, tak to tam zkusil) a dal jsem tam 30 a on 20 minci za cca 3 hodky na plose cca 50x100m, k tomu tam padl RU cepicak a nakonec bronzova medaile pro nase legionare 1914-1918, krasna - jako nova. Ale ta padla samo tomu kamosovi :-P

no v praze už je to o štěsti .tady v milkách na válku nechodim.jen pole kolem lysé a benátek.raději si vždy zajedu na sever liberec,jablonec a ČL.tuhle sobotu pro změnu teplice. ;-)

Ja byl na severu asi 4x a nikdy nic, neumim to tam, respektive asi chodim na uz prohledany mista :-/ Takze jsem to vzdal a chodim Prahu a okoli. Pole kolem Lyse musi byt urodne :-) A k Tve prvni vete - rek bych, ze to dnes neplati jen o Praze 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky