Pokud jsi je našel, tak určitě není dobré, se na veřejném fóru takto datazovat.
Prosba o radu jak nejlépe vyleštit ZLATÉ mince ?
Prosím o racdu,jak nejšetrněji a čím vyčistit zlaté mince,popřípadě jak nejrychleji to jde při větším množství.
Díky všem za rady..Jenda
Jo, jak píše jezero... Rada zní: V muzeu je odborně ošetří, neměj starost...
To by se mi taky líbilo mít hrnec zlaťáků a čistit je:)))
No já jsem se jen ptal...kdybych je náhodou někdy našel....a je samozřejmé,že bych je odevzdal...jen bych je tam nechtěl nést špinavé.. ..no a myslím že každý mohl poznat,že toto se asi nestává v reálu...
Jendóóó------neblbni.
Kdo si hraje...nezlobí.....
Jendo pojď a raději se naučíme dobře čistit měďáky . To nám zatím ještě moc nejde
No jasně,hned jak na nějakej mněďák káonu tak se do toho pustím..můj poslední sežral cilit beng..
Bwengh brzo dostaneš.
Už aby to bylo....
Pošli mi je , já je vyčistím.
Jendo nic nelešti a pokud se jedná o nějaký nález detektorem kovů, nezapomeň že by jsi ho měl jít odevzdat. Oni si mince už vyleští a přepucují sami!
zdar je tu někdo
To Elmara.......no jo čistil bych až bych brečel...jen kdyby bylo co.......ale bylo by to krásné...né!???!!
mno..tak hned jak na ně narazím,tak to zkusím...myslím že mě od nálezu dělí už jen kousek....proluxovat asi tak 1000Km2
Ani na ně nesahej a odevzdej je tak, jak jsi je našel.
Jendo ty jsi ftipálek :). Ale pokud toho máš kýble a nevíš jak dál tak se zastav. Pomůžeme čistit
Čisticí lázně na mince, stojí pár set a chemicky očistí zlato bez poškození.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.