Cus jsem z kolina,do Janovic to mam kousek.slukin88@seznam.cz
Sázava, Uhlířské Janovice, a okolí...
Zdravím všechny.
Pokud je tu někdo, kdo bydlí přibližně okolo Sázavy nebo Janovic, a hledá sám , tak dejte vědět...
Já sem z Čáslavi. Uvidíme co z Tebe vyleze,,,...
To litrfree ..nevim co by ze mě mělo lézt ? nechápu tě promin :)
:-)))) Ze mě toho dneska moc nevylezlo. Lágr šrotnik jenom.
Uhlířské Janovice... do okolí jezdím a neni pro mě problem...
Uhlířské Janovice... do okolí jezdím a neni pro mě problem...
Kurňa dvakrát, PS a jezdím tam dost často...
Hmm ,,litre,, stále ti nerozumím. Asi každý mluvíme jiným jazykem bo sis něco šlehnul :)
To Valerian. jj tak se tu někdy dohodnem a neni problém. zatim čuz
OK...
to sem chtěl říct. Děkuju!!!
to sem chtěl říct. Děkuju!!!
Zdravím, taky se potloukám okolo.
Tři sudy a pár lidí to zatím nedalo. Český Šternberk - okolí. Pokud jste na Uhlířskojanovicku nebo Sázavsku a okolo, tak poslouchejte. Hledá se trojice sudů. Majitel je chce vyndat. Myslí si, že by mohly téct, a nechce to na pozemku. Zakopány cca 20 let. Majitel ví, kde jsou, plus mínus 10 metrů. Je to v zástavbě, takže rušení jako prase. Už tam byli nějací povrchoví hledači, ale neměli na to. Hloubka od 80 cm do 120 cm. Nahoře navážka. Je to výzva. Cena? Náklady a něco navrch to pokryje, si myslím. Majitel materiálu to chce vyndat do zámrzu! Nejvyšší čas.
Pokud byste to chtěli zkusit, napište mi na FB buď sem nebo do zprávy nebo e-mail na DETEKTOR CENTRÁLA web. To bude nejlepší. Proberu to s Váma. A já Vás případně spojím, myslím že to nebude jenom za potřesení rukou, ale to si dohodnete potom sami. Ideální je čím dřív tím líp. Tak se ozvěte, když si na to troufnete. Je to zase prostě něco jiného, je to trochu změna....
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.