Společná hledačka - Vysočina?

Byl by někdo ochotnej se domluvit a vyrazit?čím víc lidí tím lépe :)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil Morsy 17.2.2013 16:51

to je jasný odkud jsi?

příští sobota?

Možná bych zašel taky ;-)

o.k tak se přidáme jestli můžem :-P

Zdravím.Jsem z Police u moravských budějovic...ty?

jasný)) ;-)

už je to domluvený mrkni na hledačka-vysočina

až pojedete na hledačku směrem k Hrotovicím tak se ozvěte :-) radfe@seznam.cz

jasný)) ;-)

příští sobota?

takže kluci jak se domluvíme?boužel 6.března du na operaci s kolenem ale ještě před tím nebo klidne i v tom dubnu zase budu funkční.ted´ už jsme 4-5.

Ahoj jsem z Pelhřimova,rád bych občas s někým hledal,Jsem začátečník. ;-)

tak se můžem sejít na nějakým neutrálním místě ne?aby jeden nejel 50 km druhej 5...je to na domluvě...
;-)

jasný no..... určitě by to chtělo něco domluvyt

a jak bys to videl ?

no vydel bych to na pristi sobotu (třeba) protoze zejtra mi má přijít nová hračka a musým se s tím aspon trochu naučit..

Ty ale dáváš tomu češtinovy na prdel.......... :-D

to nezní vůbec špatně.taky by nám to sedlo...a co budeš mít? :)

Hlasím že dost lidí na hledačku je třeba v sekci Havlíčkoobrodsko , já osobně bych klidně šel tudle sobotu pokud bude počasí....:)

pokud by to nevadilo vetšině by se to zatím hodilo příští tyden v sobotu...kdyžtak to tam roznes kdo chce at´ se ppřipojí :-)

ok nějak to domluvíme
:-)

ted ti to jeste nereknu budu to vedet kolem 20 mam služby vzdy na mesíc..dam vedet.. :-P

Jihlava klíďo a i Pelřimov když tam budete vědět kam jít :-D

musíme udělat nějakej plán podle čeho se domluvíme...místo to bude horší:)

čau mužem domluvit ja jsem kousek od pelřimova mas face book?

facebook nemám...musíme to domluvit tady...můžem to udělat tak že se domluvím přesně všichni na termínu a na místu...pak uděláme nový forum a napišem to tam každej o tom řeknem svejm blízkejm kolegům a sejdem se tam...to mi přijde nejjednodužší...

Jo místo nás napadlo ve Vilancu na benzince shell.tak se domluvíme blíž co vy na to?termín ta příští sobota...viděl bych to na 8 ráno? pište názory návrhy...

ve Viláncy by to šlo... a klído bych rovnou nekde tam zalezl nekam do lesa.... nebo jestli nekdo ví nejakou ustupovku či co? a urcite bych volyl variantu ráno..... na objed udelat vohínek buřtíky,pivečko... pohodička.....

jo to by šlo ve Vilánci sem nikdy ještě nebyl :)

uvydíme reakce ostatních...

nebo ke Štokum no tam na to Napoleonovo bojiště ale tam to asi bude prochozený hodně....

já bych šel u vilánce někam do lesu směr brtnice přez kterou vedli minimálně 2 stezky....

Čauky rád se přidám dejte dohromady čas a datum a jsem tam jak na koni ;-) :-D

ok.takže teda můžem se domluvit na sobotu 2,3.2013 v 8:00 ráno ve Vilancu u Jihlavy na benzine Shell.OK? povinná výbava - nabitý baterky,nabroušený rejče a buřtíky :) místo dohodnem tam ale osobně jsme pro ty lesy v okolí,třeba zrovna budou fajnový nálezy :)

Bohužel 2.3 nemohu,tak snad příště.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky