Chtěl bych se zeptat, zda je již nějaký test na OUTLAW, jak jsem o něm četl článek z června, tak tam psal Elmara, že během léta nějaké testy provede. Za ty prachy se mi zda dost dobrý, ale trochu mě udivuje, že o něm nikdo na foru nepíše.
Detektor kovů Tesoro Outlaw
Tesoro Outlaw je univerzální detektor kovů, který nabízí pokročilé funkce pro hledače, kteří vyžadují větší flexibilitu a přizpůsobivost. Pracuje na frekvenci 10 kHz a je vybaven plně manuálním odladěním půdy (Ground Balance), které lze využít v diskriminačním i all-metal režimu. To umožňuje efektivní detekci v různých typech terénů, včetně vysoce mineralizované půdy. Outlaw přichází se třemi různými cívkami (5.75", 8" a 12x10"), což hledačům umožňuje přizpůsobit se různým hledacím situacím – od drobných cílů až po větší předměty ve větších hloubkách. Jednou z hlavních předností Outlaw je jeho jednoduché, ale velmi efektivní ovládání, které kombinuje výhody analogového systému s pokročilými funkcemi. Detektor nabízí citlivou diskriminaci a výborný hloubkový dosah, což ho činí ideálním pro širokou škálu hledačských aktivit, včetně hledání mincí, šperků a relikvií. Je také lehký a ergonomický, což ocení hledači při delších výpravách. Tesoro Outlaw je oblíbený mezi zkušenými hledači, kteří hledají spolehlivý přístroj s širokými možnostmi přizpůsobení pro různé podmínky a typy hledání. Návod pro detektor kovů Tesoro Outlaw: Návod Outlaw
Testy detektorů kovů Tesoro najde na stránce: Detektory kovů Tesoro
taky by me tahle masinka zajimala
Tak jsem se stal šťasným majiteleme Tesora Outlaw, takže až sleze sníh a já ho prubnu v terénu, přidám snad delší komentář.
Super, tak to si počkám
Taky by mě zajímaly něčí zkušenosti s tímto detektorem. Je povinností každého vlastníka tohoto detektoru, podělit se tu o své zkušenosti! Nenechte se přemlouvat
Taky se mi moc zamlová tato mašinka:)
Tak co má někdo zkušenosti o tomto tajemném stroji, o kterém píší jen prodejní recenze ale nic víc,Pokud pominu pár videí na youtube kterým nerozumím
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.