Nikdo nema,nikdo nezna?
Tesoro Tiger Shark
Ahoj, prosím o Vaše zkušenosti s tímto detektorem, silně uvažuji o koupi. Sladká voda a taky hlavně ho chci vytáhnout i na souš.. Nemám na to, abych kupoval naráz 2 (pod vodu a na souš), ale chci vědět, jestli se dá s ním pracovat i na dobré úrovni poleúles... (AG,coins, relics,military)..Jeho výhody a nevýhody (kromě váhy
Případně jaké používáte nastavení.
Dík.
Díky kluci za rady, zkusím i kontaktnout krematora, co k tomu řekne.. No a já to mám z 70% na ponory pod vodu(jsem potápeč) a 30% suchozemě. Je mi jasné, že na zem jsou špičkové modely, které jsou lehké a výkonnější (měl jsem půjčený od Máry Minelab x-terra 305, totálně mě to chytlo), ale potřebuju kompromis mezi pod i nad vodu. Takže Garrett je super, ale jen do 3 metrů..., a já věřím že třeba militárie jsou pod vodou ve hloubce určitě k objevení...Jo a jak je to s baterkami nabíjejícími.., někde jsem tady četl, že mají menší jmenovitou voltage..?
Jinak jsem ze Sázavy a kdyby i nějaký potápěč hledač chtěl parťáka .....
Ale to jsme cenou někde jinde... Tak jsem pořídil Tigera, v úterý dorazí, tak se už nemůžu dočkat...
Tak už ho mám pár dní a dojmy následující....
Louka za domem - 10krejcar stříbrňák (20-25cm) , nějaký měděný kolečka (15-20cm), nábojnice a bordel..
Ovládání intuitivní, váha tam je cítit, ale na obojživelníka je to v pohodě. Chce to naposlouchat.
Zítra brzo ráno vyrážím na ponor k plážím na Slapech, uvidíme, jak si poradí pod vodou. ..
Tak pod vodou se Tiger Shark chová přesně tak, jak jsem od něj očekával. Jestli někde něco je, on ho vidí. Dokonce jsem ho už vyzkoušel i v bývalém zatopeném lomě, kde je opravdu hodně čediče a nebyl nějaký výraznější problém. Přidal jsem trochu na vnitřních ovládacích potenciometrech.. konkrétně jsem zvýšil citlivost a volume. Teď je nález slyšet ve sluchátkách i přes hluk z bublin při výdechu. Takže max spokojenost.
Švára si Tejonka koupil u Marka v sobotu, hned jsem si ho taky oblíbil... Ale Tiger pod vodu je fakt v poho....
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.