už před rokem jsem hledal kolegu a nic, chodím mezi UB a Slavičínem a v okolí, kontakt ben06@email.cz, byl tady ještě jeden uživatel z UB ale ten se mi už dlouho neozval
Uherskobrodsko
..chodí tu někdo v blízkém okolí? klidně i někdy přes týden, víkend..
čau, už jsem ti napsal
čau krajani ,já taky chodím okolí brodu,ale su tu teprve chvilku,tak někdy možem zajít spolu pokud budete chtít.Možu jak kdy někdy v týdnu a někdy o víkendu podle toho jak jsem v práci, tady je kontakt herr.josef@seznam.cz
ben06 neozval jsem se ,protože jsem myslel že se ozveš ty já jsem tě jako nováček nechtěl otravovat
já jsem taky nováček, tak hoši příští víkend bysme mohli něco dát a další týden taky bude dovolená
rapepa: taky mám práci nastřídačku. Tak pokud budete hoši vědět o něčem vhodném, tak to můžeme jak psal Ben něco spáchat.
jo určitě já su pro,já dělám 12ti hodinové směny 2dny ranní 2 volno 2 noční 2 volno a pořád dokola svátek nesvátek ,tak snad se nějak domluvíme
čau kluci.kdyby jste někdy mířili směr Nivnice a dál na Slavkov nebo Hluk ,tak se ozvěte.já jsem zas z tohoto směru...xDD
dnes prubnu tuhle lokalitku 48°58'58.744"N, 17°40'23.647"E zítra případně někam jinam
mě to asi dnes nevyjde, dobrá lokalita, pozor na tamní obyvatelstvo
už byla nějaká zkušenost? no nakonec jsem skončil uplně jinde (hodím do secretu) a zítra večer tam sjedu zřejmě znovu a v pondělí taky-pokud budu ještě ok. mám ještě jedno pole poblíž totiž..no uvidíme
to truckjarda: odkud jsi? napiš na dalinv@seznam.cz
čágo.tak už jsem ti meil poslal.máš tam i můj facebook,tak kdybys měl i ty,tak se mě přidej.to je pak nejrychlejší domluva.nejradši bych i někam zašel,vyvětrat hlavu,ale tady v tom hicu co je dnes a co hlásí by asi byla sebevražda...
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.