Doporučím skládací army lopatku Fiskars. Používám jí na hledání s detektorem několik let a je v podstatě nezničitelná. Cena je ale asi vyšší než 1000kč.
Výběr skládacího rýče
Zdravím zkušené hledače a kopáče. Nejsem detektorář, ale potřebovala bych poradit s výběrem skládacího rýče. Na sítě je jich spousta, jen nevím, který vybrat. Ideální by bylo vyzkoušet, což nejde.
Hodlám s ním rýt v tvrdé půdě. Cena ideálně do 1 tis. Kč.
Který byste doporučili?
Tak jo, přesvědčil jsi mě. :) Už jsem ho objednala - cena 1025. Záruka je na něj 5 let, tak snad vydrží.
Určitě vydrží, je to kvalita
používám jí už 8 let a pořád drží
Skládací rejč na tvrdou hlínu? No nevím,to by musel bejt sakra dobrej materiál
twle to je drahy jak prase,platis za znacku,bych se vys....
Ja mam holandskou army lopatku,zelenou i s pouzdrem,bohuzel nevim vzor
Ma i jednu stranu ozubenou,je masivni a navic jsem mel tu moznost porovnat a fiskars muze jit....
V army shopu,jsem ji poridil za 400kc
Dej si Army point,napis holandska skladaci lopatka,NATO provedeni,je za 340Kc.....
A zarucuji ti ze toho Fiska strci do kapsy,navic Fis,je jen tvr,plech,tohle ma tloustku 4mm!!!!
Sorry, tohle je blbost. Těch lopatek NATO v různých provedeních prodáváme opravdu dost. Odchází závity, praskají nýty atd.... na Fiskars není jediná reklamace. Sám mám od Fiskars skládačku 10 let a stejně tak i řada kamarádů s kterými chodím hledat. (Pilot, Libor atd.) Všichni ji mají roky a drží stále.
Není bez zajímavosti, že tyhle lopatky začala používat před pár lety také námořní pěchota USA. Za mě, největší držák co jde koupit. A co se týče porovnání, ten Fiskars je prostě napořád
No vono taky je spousta napodobenin,ale kdyz to vemes do ruky tak to poznas hned,plech proste foorovina,ja ji mam 10let taktez,akorat jsem ji jedinkrat mazal jinak se o ni muuzu oprit...
Bohuzel tyhle napodobeniny zaplavuji trh,skoda..
Jinak pomer cena kvalita,za malo penez hodne muziky...
Sorry Elmara
S tou tloustkou jsem trochec ujel
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.