WS 107 a vysílač TR 101

Zdar kolegové, zjistil jsem teď při hledání nějaký problém s WS 107, resp. spíš s vysílačem TR 101. Zničeho nic mi při hledání do uší začal pískat takový vysoký tón, vždy se na vteřinu přerušil a poté několik vteřin zněl, velmi nepříjemný, nedalo se s tím hledat natož něco slyšel.. Když jsem vypnul a znovu zapnul, tak to po vteřině pokračovalo, když jsem počkal 10 minut, tak se s tím chvíli dalo hledat, poté opět tento zvuk. Dobil jsem sluchadla a pak se to opakovalo, napadá mě jedině nedobitý vysílač, ale to se mi vzhledem k počtu nahledaných hodin po posledním dobíjení nezdá. Nemá někdo podobnou zkušenost? díky

v kategorii Detektory - netříděné, založil Heini 29.7.2014 18:04

Hlásím problém se sluchátky. Ne, že by nefungovaly, to ony fungují. Jejich občasné vypnutí jsem akceptoval jako jejich vlastnost. Potud s nimi spokojenost.
Problém nastal po posledním hledání, kdy mi praskly. Asi vlivem nižších teplot, nebo tím, že jsem měl na hlavě kulicha. Prostě ruply nahoře v místě, kde ve vnitřním radiusu končí polstrovaná část a následuje dvěma šroubky chycená část plastová. Horní díl to nevydržel a rupnul (BTW - škoda, že se sem nedají vkládat obrázky...:-) ). Tak takový mám problém.
Co s tím? Měl bych několik otázek:
1. dají se s vysílačem TR101 spárovat jiná BT sluchátka? Zkoušel to někdo?
2. Na těle sluchátek WS107 je konektor pro malý audio jack - to je vstup pro připojení klasickým kabelem, nebo je to výstup drátem do dalších sluchátek? Vím, že ten výstup je nepravděpodobný,ale už jsem viděl ledacos.... Zkoušel to někdo?
3. Dají se koupit sluchátka samostatně? pokud ano, co stojí?

Díky za odpovědi. :-)

poradí někdo? jde to spárovat s jinými BT sluchátky?

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru