Elektronická cigareta

Jelikož hodně času trávím po lesich s detikem tak jsem zvažoval elektronickou cigaretu protože nevydržím sedet a za chuze neni dobry kouřit natož když jsou velký sucha zvažoval jsem s tim seknout nadobro třeba toho pak projdu víc napište kdo s tim má skušenost zdravím všechny Brno :-)

v kategorii Lovci historie, nálezy a určování, založil Sairus 26.1.2012 01:21

Tak zrovna dneska mi dorazila z Číny, stála 4 dolary :-) O víkendu se jí chystám vyzkoušet, jsem na to zvědavej, ale iluze si nedělám. Nicméně, pokud by mi to pomohlo stáhnout cigarety na 20 denně, bylo by to fajn

Došla ti k tomu i nápln nebo si ji musiš dokoupit ptal jsem se u nas v brne a stoji 1500 a naplně 300 ruzne chuti daji se sehnat i za 500 ale neni to kvalita a efekt zadnej tak do toho skusim skočit přiští měsic chci s tim praštit uplně dej pak vedet jak to fakči a bacha na probíjeni :-) :-)

je tam k tomu 5 kusů náplní, ale když na to tak koukám, nevypadá to moc vábně :-D Pak dám vědět co to se mnou udělalo. Jestli do pondělka nenapíšu tak to raději nezkoušej :-D

Jo budu čekat když se neozveš budu koukat na večerní zprávy :-)

Čau Bigfoota tak co jak sis zahulil žiješ ;-) me to dorazí tak do 7 dnů

Na cigáro z Číny bacha aby neprobíjelo nebo neškodilo víc jak startky bez filtru :-D

jako že by v tom filtru byl umístěnej kondenzátor a s každým šlukem bych dostal 220? :-D To by bylo hodně účinné odvykadlo :-D

Z vlastní zkušenosti nedoporučuji na el.cigaretě šetřit bafal jsem 50ku denně a prozatím 4 měsíce bafám elektronickou ale pořád jsem na tom nikotinu závislej :-(

Ale aspon kouříš zdravě bez těch sraček co je ve špince :-)

Jinak všechny el.cigarety se vyráběj v Číně.

Ale asi zaleží jak moc je kvalitní a co je to v te čině za výrobce

jinak tech 220 nefunguje na odvykáni ted jsem strkal jazyk do zásuvky a nic asi jsem těžkej kuřak skaknu na dvur tam mam 380 :-) :-) :-)

Ahoj elektronickou cigaretu mám. Normální cigaretu ti nahradí ale není to na odvykání to není. Používám jí tam kde se kouřit nemůže. ;-)

Ahoj, a na kolik te vyjdou naplne a jak dlouho vydrzi, kdyz kourim 15-20 denne.Slysel sem, ze se da snizovat i davka v podobe slabsiho koncetratu. A na kolik te vysla?

Jedna dávka jako jedna krabička cigaret ( asi jeden den ). Já mám SuperSmoke Optima. Je to dotovaná cigareta. Víc se dočteš na adrese www.KurKdeChces.cz ;-)

Čau dík za odkaz objednám u nich berešod nich příchutě jaké kupuješ zaujalo me to WBL Marlbo :-)

Jo ty mám taky :-)

Na Aukru je koupite (nove) za cca 130,- (i s nabijeckami CL i 230V) a naplne po 3-4,-Kc/ks. Casto totez co jinde za mnohonasobne vice. Ale treba, date-li vice, vice si ji budete vazit, pouzivat a zdravi to jen prospeje.

(Neprodavam je ani nepouzivam. Koupil jsem ji jako darek tchanovi a
mam to za uzitecnou vec.)

Skúšali ste už žúvací tabák "snuss"? Ja ho dávam, a denne vyfajčím tak 10 cigár. Ale je to skôr o psychike. Skúste, keď máte chuť na cigaretu, odrátavať v duchu od 10 do nuly. ;-)

na kolik desetinnejch?

To bych na hledání jen počítal a nekopal :-D

Tak jsem objednal cigarko dotovaný je to podmíněný odběrem náplní přimo od nich na pul roku pokud to co jsem skoukl na přiloženým videu tak bude mazec když to budu hulit ve špitále :-) 8-) :-)

Jo tu přesně mám, taky jsem půl roku odebíral od nich náplně

Už pojem "dotovaná" cigareta mně zní poměrně komicky. Kdo by ji komu dotoval a proč? Každý si ale celkové náklady snad dokáže spočítat sám.

Ještě komičtější mi ale příjde, že když si někdo koupí tuto "dotovanou" cigaretu na vpodstatě odnaučení kouření, dostane ji se závazkem, že ještě půl roku bude muset kouřit. :-D

Do toho nejdu ani u podobných nabídek na holící strojky, kde je téměř jistota, že mi i nadále vousy porostou. ;-)

Mimochodem si ji teď nejspíš budu koupovat i coby nekuřák, pač mne v balení s USB nabíječkama přijde mnohem levněji než kdybych si ty nabíječky (CL12V a 230V) koupil samostatně. :-)

To Turbo: elekzronická cigareta tě neodnaučí kouřit ale nekouříš papír a dehet ;-) jen nikotín a páru tu pak vyfoukneš takže můžeš kouřit i tam kde normálně nesmíš. :-P

Tak jsem to o víkendu zkusil a jsem docela zklamanej. Chuť na cigáro to jakš takš zažene, ale pocit z kouření je takovej vlažnej. Vlastně je to spíš páření než kouření :-P Chybí tomu ta síla toho bordelu co je v tabáku. Takový to slastný stažení hrdla a plic :-) Když to kouřím, je to jako kouřit děravou cigaretu která netáhne. Náplň vydrží poměrně málo, přirovnal bych to ekvivalentu tří cigaret. Kouřit to během hledání taky moc nejde, protože je to těžký a švihácky v koutku úst to neudržíš, jedině zubama, nebo lopatku na záda místo v ruce. Takže za mě nic moc, asi budu muset na ten biotronic nebo jak se ten vynález k odvykání jmenuje :-D

A dost už o cigárách tento web je o hledání. :-) ;-)

Tady ty levné svi-ně nemá cenu kupovat, pokud chceš opravdu přestat, trochu zainvestuj, já mám Joye Ego-T, je sice dražší ale jsem s ní maximálně spokojený..Pokud by ses chtěl na něco optat piš na mail
kukes21@seznam.cz :-)

Tady máte taky ty cigarety a jsou levnější.
http://www.zipsy.eu/elektronicka-cigareta-sada-smoke.html

Nevim no... Jsem nekuřák a nikdy jsem nebyl závislej na cigeretě, ale co jsem byl svědkem tak kdo neni 100% rozhodnutej přestat kouřit tak je pro něj nějaká elektronická cigereta k prdu.

vis co je divny, taky jsem se nikdy nepovazoval za zavislaka,
jo na vojne, to bylo to priznavam
ale Ecigo jsem zkusil jen ze srandy,
a muzu rict ze me to bavi
zkouset ruzny prichute, jen tak si delat kolecka,
provokovat lidi v letadle
a kdyz nechci tak to nepotrebuju,
kazdopadne ecigo je mozna zdravejsi ale pouzit to jako nastroj na odnauceni, nevim
na Ecig forech, jsou dve skupiny lidi,
jedna chce prestat kvuli zdravi - tady to beru.

druha kvuli cene cigaret ,a vetsinou do Eciga daji tolik ze za rok tolik nevykouri

Ono je to taky hodne o typu,
skoro kazda z aukra je smejd, chce to trosku pritlacit na penezenku
osobne muzu doporucit jen neco na stylu 510
se kterou jsou nejlepsi zkusenosti a mnoho prislusenstvi
ja pouzivam jen baterku z Ega zavit 510
clearomizery si predplnim tak 3 na den,
na domaci blafani atomizer a dokapavam si

a liquidy si michat sam, jen je problem s nikotinem, ten je problem oficielni cestou sehnat
PG se necha koupit za 99korun litr, a verim ze za 5 let ho nespotrebuju i kdyz HIHI
ted ulitavam na mentolu, a cherry
mentol se necha koupit v lekarne za par kacek,
vsechno jde a je to jen o zkusenostech,

kdyby nekdo mel zajem, rad mu dam skoleni co a jak
hlavne opravdu ne z aukra

člověče, kdyby se tohle vlákno nejmenovalo elektronická cigareta, tak nemám páru o čem to píšeš :-O Napiš nám po lopatě co používáš, kde kupuješ, jak to mícháš atd. Jestli se ti nechce sem, tak mi napiš na radekzmelmeku@seznam.cz , budu vděčnej za každou radu. Ten šmejd co jsem si objednal v Číně už nevydrží nabitej ani pět minut :-D

nebudu to tu sirit nejakou reklamou, takze to vememe pres email

Ahoj klucí..
chtěla bych se podělit o mou zkušenost elektronické cigarety..nevím tedy,kde a jaké kupujete,ale já si koupila el.cigaretu v tomto obchůdku http://levnyobchudek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=3916572 a jsme s ní tedy velmi spokojená.Můj přítel jí mám taky ale silnější baterku,jelikož je mnohem větší kuřák.
Teď jsem si do toho koupila super náplň Tiramisu a Red Bull :D a fakt super...ty obyčejné el.cigarety to nemá ani smysl kupovat,jelikož chut na cigaretu tím nezaženete,ale díky těmto nikotinovým náplním člověk si fakt nepotřebuje ani zapálit..ušetříte penízky i zdraví...já doporučuji,ale opravdu tu lepší..né ty drahé..:)
A mimo to..dneska je vše vyrobeno v Číně..ale je kvalita a kvalita..:D
páá

Jsme vždycky docela vyjukaný když si někdo udělá registraci a rovnou vloží odkaz na svůj web a začne nám tady v chatu vesele obchodovat..... :,-(

Pozor na masivní průnik těhulek, snažilek atd. Už takhle to tady vobčas na menzu nevypadá ani s přivřením šivova voka. Já jim dám obchůdek!

Každý nějak začíná, ale udělat si registradci a do dvou minut vložit první reklamku je asi LP rekord :-D

:-D OK, je to lájf...

To se nám to nějak zvrhlo.Já myslel,že kopem ane jen pokuřujeme. :-O

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru