Mám ho 2roky a nemůžu si stěžovat zkoušel jsem porovnávat s kamosem deux a můj a co pipne on pipnu i já a přitom je o dvanáct litrů dražší takže za mě spokojenost
Garret 250
AHOJ JAKE MATE NAZOR NA GARRET 250 JAK SE SNIM HLEDA
tak jste ty železa měli dát hloubš a viděl by jsi. a nebo vzít třeba malou grašli, dát ji do 10 cm a viděl by jsi že nic neslyšíš a deus jo
Ace 250 se možná může rovnat s LP Zero 30.... Deus už je pořádná mašinka Tak asi kámoš ho neumí pořádně naštelovat, nebo tě kámoš nechtěl nasrat, že má lepší klacek a ubral citlivost na max. a s Acem 250 kopat ve 30cm deseťák? To snad nedá ani moje terrka
No je fakt že nejhlouběji co jsme měli bylo 30cisel desetnik tak mě to stačí z m divochem SSM pipnul i protitankovou minu dobrejch 50urcite
30 cm desetník?? tak to jsi určo kopal i grešli na stojato ve 25 cm. jo a protitanková mina velikosti deklu na kanál, to zvládne i veleman. takže tak asi
ale zas je pravda, že poslední dobou sem hoši vkládaj nálezy, který našli s Acem 250 a v 90% tam je, že to kopali ve +25cm kolikrát jsem si už říkal, že prodám ten můj klacek a koupím si toho Ace 250
Gresli ještě bohužel žádnou nemam ale na to mě pipani po našem kraji mi to stačí a když mám kolegů s deuxem tak najdem vše
ten deus to pak ale vysvětluje
Krtecku to si napsal ptákovinu, že se dá 250tka srovnat se zerem . Možná tak v délce ,ale tím to končí
Žlutáka mám tři roky a nestěžuju si když se dá větší cívka a už to tady píšu po několikáté není to o klacku ale o lokalitě a hlavně o štěstí v ruce sem měl spoustu detíku samozřejmě lepších ale neměnil bych nálezy taky sou
S "tramvají" jsem kdysi dávno začínal hledat. Byl jsem spokojen do té doby, než jsme si připravili malý polygon, kde bylo pár menších i větších ag mincí, některé na štorc, i ve svahu. Malé drobné šperky Ag, Au. 10 Corona, dukát atd. Některé mince jsme později umístili spolu s kusy železa...
Už bych do žluťáka nešel
žluťáka sem vyměnil a už ho v rukách nechci
jseš ňáké žluté ,nemáš od té doby žloutenku? novinka zera budou taky žlutý
Už ne ,už sem antižluté
Tak jako spousta hledačů jsem i já začínal se žluťákem.Nikdy jsem nechodil se základní sondou ale s tou větší a SEFkou 38x30.Za ty tři roky se něco našlo ale nejlepší na garretu bylo když jsem ho opřel do kouta a pořídil si jinej detektor.To se mi pak s koníčku stal kůň
Chodil jsem s ním šest let a vůbec nebyl špatnej.
Určitě nebyl špatnej, dokonce byl dobrej .Jen má garret tu malou nevýhodu ,že je tam to slůvko byl
Teď už se za tu cenu určitě nevyplatí .Kde jakej detík v téhle cenovce je lepší
Prostě se nepohnul z místa
Letošní rok má dorazit Garrett ACE 200, 300, 400
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.