Po půl roce hledání s detektorem Bounty Huntr ES Gold mohu napsat několik kladů a záporů tohoto detektoru. Pro začátečníka jako jsem byl (a pořád jsem) já, to nebyla vůbec špatná volba. Sestavený byl v mžiku,velký přehledný displej a užitečné funkce z něj tvoří dobrého parťáka. Co také dovedu ocenit je jeho váha resp. lehkost - kdy se ani po třech hodinách na procházce nepronese. K samotnému hledání. Ideální je nastavit výkon citlivosti tak na 80% -je to zcela dostačující a silnější výkon už dělá falešné signály. Podle kovů které detektor pod sebou vyhodnocuje, síly signálu a velikosti místa kde detektor na předmět reaguje už brzy i začátečník pozná , jestli se jedná o zajímavý cíl či nikoliv. A jaká že jsem našel slabá místa detektoru? Asi bych poznamenal, že není rozhodně určený na hledání v dešti. Kryt dodávaný s detektorem je na déšť nedostačující , je dobré počítač zabalit ještě do potravinářské fólie, neboť není ani vodotěsný ani vodě odolný a ve vlhku trpí - po jedné výpravě za deště mi zlobil reproduktor. Celkově ale říkám ANO z detektoru jsem nadšený a nelituji peněz které jsem za něj utratil. Mincí mi už našel hromadu a jistě najdeme ještě nějaké.
Garrett ace 150 vs Bounty Huntr ES Gold
Ahoj lidi zajimalo by me jak si stoji proti sobe tyhle dva detiky.
Je otázka kolik toho krytka vydrží za opravdu trvalého deště. Ona se pod krytem dost vlhkost i bude srážet. Tohle v podstatě platí pro všechny číslicové detektory do 10 000 kč. A taky pro mnoho analogů. Ono zcela bezpečné běhání v dešti s detektorem do 10 000 kč by bylo asi jenom s CS3MXi
jestli je vlhko u Bounty problém tak u 150 i 350 jsem ho neměl i za deště bez použití potravářské folie a to je + pro ACE
Krytka PC je dobrá na nějaké drobné mrholeníčko a já jí mám nasazenou preventivně stále, abych si nepoškrábal display, nebo aby se mi nedostal k talčítkám prach. Když vidím, že venku prší tak, udělám jednu nebo druhou věc. Ta první je, že zůstanu doma a škaredě se koukám z okna, nebo Pc ještě zabalím do fólie - utěsním ho, popřeji ženě která mne tituluje ,,bláznem" hezký den a zmizím v lese.
Mám beauty Hunter lone star pro, jsme taky nováček v tomto ale zkoušel jsem ho v potoce a je v pohodě každopádně spokojený samozřejmě budu testovat za každého počasí jdu tak napíšu co a jak
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.