Co rikate tady na tu:
www.lovecpokladu.cz/ryce/lopatka-pevna-s-drevenou-rukojeti-a-pouzdrem-na-cepel-1534
Nebo tuto:
www.lovecpokladu.cz/ryce/lopatka-pevna-rukojet-z-nylonu-s-uchyty-pro-prsty-1535
Mate s nekterou zkušenosti???
Jakou lopatu k hledání
Dobrý den, jakou lopatu si koupit k hledání. Popřípadě jakou používáte vy?? Děkuji
Jestli můžu poradit,
taky jsem kdysi špekuloval nad rýčky, celkem dlouho mi vydržel originál rýč bundeswehr, když se zlámal pořídil jsem čsla lopatku a jelikož má nejoblíbenější lokalita je na jílovém podloží a ještě v lese, spotřebovával jsem na jeden výjezd jednu lopatku, jíl je potvora a tvrdej jak beton , pak jsem koupil toto: www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/black-ada-sodbuster-1407
je to úžasný a nezničitelný nástroj, jenže já hlava děravá jí jednou zapoměl při odjezdu z lokality vedle auta(pokud jí někdo našel, byl bych rád za vrácení ). Takže jsem koupil ten samý jen v nerezu, ten se blejská tak že už ho snad nepřehlídnu.
Ale ještě jeden postřeh k této lopatce, když jsem dříve chodil s T2 tak to bylo v pohodě a detektor ji nijak výrazněji neregistroval, ale co mám E-Trac tak jsem zjistil že má značnou detekční schopnost i stranovou, takže lopatku musím levou rukou jakoby vláčet za sebou, ale je to o zvyku.
Jak říkával Einstein: "kde je vůle, tam je cesta"
Ser na to a kup si normalnu vojensku lopatku všetky tieto labilne p.... sa ti zachvilu polamu http://www.army-shop.cz/produkty/lopatky---pilky---sekyrky/polni-lopatky---krompace/polni-lopatka-ceska-armada/31.html
Fiskars 80 cm, je boží. Lopatka ČSLA se na p... V lese se stále deformovala. Fiskarska drží i když páčím obří kameny v půdě.
Souhlas. Míval jsem vojenskou lopatku ale po jejím odchodu do věčných lovišť jsem si pořídil fiskarse 80 ku a max spokojenost.
Já ji kupoval přez E-shop Mall
Jednoznačně Fiskars,kterou jsem si upravil.
Co takové ty rýčky třeba od gareta, whitese ,deteknixe a dalších prodejců?
Používám rýč Nowak (délka cca 90cm) z Baumaxu za 159Kč a maká velice dobře, je to kvalitní rýček Na brusce jsem si ještě více přiostřil všechny hrany ať lépe zajede do země, sekne kořeny popř agresivního divočáka
Ja jsem si koupil takovy celokovovy ryč stal sice litr ale da se ted uz pouzit i jako zbran Seřízl jsem spodek flexou jednu stranu zabrousil a ted je stoho 80cm zabijak
Já si koupil v Baumaxu 80cm rýček zn. Nowak za 159Kč (výnikající poměr cena/kvalita), zbrousil boky a mám z toho zároveň sekerku na kořeny ....nebo na kance
omluva, už se opakuji . Ušlo mi, že už jsem tu byl na podzim
Netušíte někdo jestli bych mohl koupit Fiskars Big Grip Garden Knife i tady v ČR a ne ji objednávat od někud z tramtarie ?
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.