Minelab 505 a sluchátka

Ahoj, mám dotaz a tak trochu problém, k detektoru jsem si sehnal tyto sluchátka (odkaz níže) a po připojení k detektoru i při plném zesílení je signál sotva slyšet. Bez sluchátek jde slyšet bez problému. Je to tím, že sluchátka pro detektory musejí mít nějaké konkrétní vlastnosti aby vše šlapalo jak má? Momentálně nemám jak vyzkoušet jiná sluchátka.

http://sluchatka.heureka.cz/stanton-dj-pro-500-mk-ii/?gclid=CLjOvprkibcCFTIQtAodxWAAmw

v kategorii Detektory - netříděné, založil Haja 9.5.2013 21:45

me to nekdy jde slabe, ale jen tehdy, kdyz JACK poradne nedocvaknu do dirky :)

Mám také Koss a je to super kvalita!

Sluchátka moc vhodná nebudou, jelikož mají nízkou impedanci. Doporučované Koss UR 30 jedou na 100 ohmů. Tyhle mají asi méně jak 16. Tohle fugovat nebude ;-)

A je obecně řečeno nějaká hranice od jaké impedance jsou sluchátka vhodná? Například 32 by už bylo lepší?

Na KOSS UR 30 - to jede na Minelabu se zárukou, na vyšší impedanci kolem 150 ti jedou MInelaby jako fík, a ještě 64 bych tam unesl, ale s regulacema a vypinačema. Jinak si kup co je libo, je svoboda. Prostě u sluchátek platí - vybírej, ale nepřeber. Budou tě tlačit, budeš se v nich potit, můžeš přeslechnout smrtící výstřel, občas se do nich majzneš násadou od lopatky jak se budeš drbat, občas na ně šlápneš, občas něco urveš, občas to bude na palici. :-)

To je mi jasný, jde mi o to, že bych rád nějaký menší, ne tak veliký lopuchy jako jsou ty UR30 a podobný. Jenže když sluchátka s impedancí nízkou, jako mají ty co jsem tu uváděl v odkaze, nejdou pořádně zesílit, ikdyž hlasitost na detektoru zesílám na maximum, stále je to ve sluchátkách šíleně potichu.

Jenže ty lopuchy hrajou. Co si nechat nastřelit nějakej bezdrát rovnou do řepy? :-) To by bylo bezlopuchový technoprůlomový solůšn jak řemeníce.

No to by bylo teda solůšn :D Tak uvidím, ještě vyzkouším nějaká sluchadla, než definitivně uznám že jsem měl rovnou koupit doporučovaný UR30
:-P

Tak to většinou dopadne :-)

ok, děkuju mnohokrát za vysvětlení

Mám taky dotaz asi pro Elmaru, když jsme u těch sluchátek, jakou impedanci maji sluchátka pro Tesoro-velká? Hodila by se pro LOBO? Díky za odpověď. 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru