Detektor kovů Garrett Euro Ace 350

Prozatím nejnovější detektor řady Ace v nabídce společnosti Garrett.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 26.9.2010 22:47

Rád bych si ho tady koupil, tedy Ace 350, Garretty já můžu, rád bych tímto někoho poprosil o nějaké bližší info, dosah na soc. kajdu, diskriminaci atd. Do Prahy na vyzkoušení je to pro mě dost z ruky takže jestli ho někdo máte nejaký ten čas, tak pisněte, budu vděčný.

Já ho dnes objednal tak doufám že mně nesklame Podle parametrů a recenze chodil jsem z kamarádama a ti maj mašinky ok podle nálezů kolečka,munici,znaky atd. každej průzkum,Tak doufám aspo nˇ podkovu :-D. Pípnu a dám INFO

Mě by tento detektor taky zajímal,hlavně jak si poradí diskriminace s většími želízky.

Ja si ho objednal,tak už jen čekám ;-)

Příde ve středu tak hned vyazim a napíšu ;-)

Tak nám chlapi pak pisněte, jestli je to fakt žlutej ďábel jak tvrdí, mě se fakt totož líbí.. 8-)

Dneska dorazil Žluták jeden ,tak se seznamujem,zatím jen doma 8-) ale rozumíme si :-)

tak udělej nějakej testík,třeba jakej má dosah na soskačku ,i air test,ať si můžeme udělat nějakej obrázek. ;-) 8-)

Test se bude dělat v nejbliší době. Na našem instruktážním DVD ale najdeš v podstatě vše co by tě mohlo zajímat. DVD je v Čj a zasíláme ho zdarma.

čau,tak co jak je našláplá 350ka já mám naní taky velice spadeno

Tak i mě dneska dorazil, a sem na tom úplně stejně, zatím jen pokojové seznamování. Jestli bude, a že musí být, o víkendu aspoň trochu pěkbě, vezmu ho vyvětrat.

tak tak,taky se chystám :-D

Nazdar já mám EuroACE necelé dva měsíce a jsem spokojen moje první testování v terénu bylo že jsem kopnul hned dva stříbrňáky :-)

Tak to gratulace,no a jak se to chová v terénu?Jsou tam taky taková zpětná zpoždění na odezvu kovu jako u dvou předchozích?Je k tomu i krytka na cívku?

Jenom chci napsat. Zpoždění u Garretta? Prosim Vás kam spěcháte.Jste na lovu pokladů a né na závodech.Vlastním Ace 250 už léta pokud tam je nějaké zpoždění tak pardón,asi už jsem na něj zapoměl.

Tak už sem "Žlutého bleska" vzal do terénu. Bohužel okolí mého bydliště je jaksi mimo jakékoli válečné dění, tedy téměř mimo, ale i tak jsem vyrazil. Bral sem to spíše jako první opravdový seznamovací večírek. Na poli jsem strávil tři hodinky a uteklo to jako voda. Sice bude fuška si zvyknout a naposlouchat všechny ty zvuky, ale ono se to časem podá. Zatím spokojenost. I když nálezy nula nula nic (nálezy byly, ale...) :-)))

Mě ze začátku a někdy i ted dělá problém ta větší cívka :-) s přesným dohledáním nálezu kde kopat vzdycky kopu zkouším pinpointerem krasnej signal uprostred diry ale nakonec tu minci najdu ne uprostřed ale kousek vedle :-D

No já to zatím neřeším, byl jsem jen jednou. Ale dneska jdu zase. Noc by snad zase mohla být jasná, tak razím směr pole a uvidíme. Snad to bude lepší než minule. Jen aby moc nemrzlo. ;-)

zkuste dohledávat na špičku cívky aspoň u detech to jde a dohledávačka garrett je taky výborná věc ;-)

Pinpointer je super věc. je pravdou, že i když mi to dá přesnou polohu, stejně tak nějak počítám s tím, že to může být kousek vedle. Ale zatím jsem asi měl štěstí a místo bylo označeno vždy přesně.
Včera jedna zajímavost...signál, přes pinpointer dohledaná poloha předmětu, kopu, kopu, hlína s pískem a mokré, kopu,a najednou signál nikde. Projel sem i hromadu vedle díry a ...nic. Signál asi uletěl. Tož tak. Ave
:,-( :,-( :,-( :,-(

Jinak jsem včera brouzdal po stránkách Garrett.cz a našel jsem, že je téměř nutností používat i u 350tky kryt cívky vzhledem ke způsobu výroby. Hrozí prý mechanické poškození cívky. Ale...prodávat se bude až 12/2010. Což mne trochu sejří. :-/

tak detík je doma a dokonce k tomu příslušenství co je jsou ještě nabijecí baterky to mě potěšilo :-)ted mrknu na dvd at jsem chytřejší dám domácí testík a o víkendu se mrknu na tipovací místo bud dám fotku mince a nebo něco jiného na detektorweb uvidíme tak lovu zdar

tak domácí test proběhl v pohodě a další překvapení bylo že v detíku jsou taky baterky ale už né nabijecí důkladnej test proběhne v sobotu v přírodě hlavně to chce ten kryt cívky no budeme si muset počkat

Konečně se mi podařilo najít něco, co stojí za to zmínit. Mincičku 1 krejcar, rok 1858 a mincovna Wien. Jinak mám doma železa, že bych složil traktor :-)
Byl sem včera, to byl ten krejcar, ale po dvou hodinách jsem to vzdal, měl sem kanady obalené snad 5 kily bahna. Chtělo by to tak 2-3 dny nepršel. Ave ;-)

Ako dopadol test ;-)

jestli to testování v terénu vůbec stihl??? ;-)

to jako já jojo stihl něco něaká psí známka 1930,1kčs 1970,10háků 1953,krejcar 1800,náboj plnej a prázdný a něaký drobnosti chce to ještě cvik nemůžu se dočkat na jaro už, odedneška je v prodeji kryt na cívku tak je to fajn.

http://www.stream.cz/video_world/gv9L6yTcqf4

zajimaví že na videich a fotkách je ta cívka ze spod černá a já ju mám šedou a struktura jak modurit hmm.jo to video jsem viděl slušný na minci a na vědší části jde ještě hlouběji půl metru sem kopal pro kousek kulatiny mazec

http://www.youtube.com/watch?v=XpBAxqjYDQI&feature=related
tohle mě zaujalo místo vstupu pro jack tak dát zesilovač na repro není špatný málo kdo snese sluchátka pořád na hlavě

To zdynek: Pouze upozorňuji, že pokud takovou úpravu uděláš, přicházíš automaticky o záruku. Tudíž bych se v záruční době, do podobných akcí raději nepouštěl ;-)

tak to je samosebou já jenom že to je dobrá předělávka pro 350ku je ještě brzo jsou novější spíš pro 150,250 kdo ju má už pár let tak by se to někomu mohlo líbit

Jasně, já jsme to ale musel napsat :-D

Majitelé žlutých ďáblů, už jste byli své miláčky letos vyvětrat? Já byl 23. 12. 2010 naposledy a tak to zkusím, pokud počasí dá v pátek. Už se nemohu dočkat.

no už jsem nadrženej jak stepní koza kdy příjde aspon obleva a změkne půda kamoša sem naverboval ten si tady koupil Whitesa v zimě a ještě nebyl tak se taky těší pomalu se nachystáme dostal jsem pár tipů příští tejden nejspíš obědnám lopatu pro kolegu a kryt na cívku pro sebe zatím koukám na youtube a tam se kochám :-D

Půda je měká dost, vyražte ven :-)

Pokud nebudou pršet trakaře, jde e zítra. Kryt na cívku je na poště, tak jej snad vyzvednu a valím. Mám na mrskání čas do 15:00 kdy musím vyzvednout dítě ze školky. Takže času dost. Jen aby nepršelo, nic jiného mne neodradí.

Tak nakonec to dopadlo. sice s menším problémem, když díky náledí jsem s autem zkončil částečně na poli a trvalo mi půl hodiny než sem se vyhrabal ven. Ještě že byla po ruce lopatka, jinak nevím, kde bych se tam dovolal nějaké pomoci. Chození po lese příjemné, nálezy nestojí za řeč, spíš to bylo o tom se vyvětrat. Jen mne překvapilo, že na jednom místě jsem našel několik slepých do samopalu, ale střelnice nikde. Tož tak. Joo a půda je opravdu krásně měká.

Kryt cívky dorazil a o víkendu se půjde do lesa. Všem mrskačům silný signál.

Tak dneska to byla romantika. sluníčko, jasno, lehce nad nulou...prohledal sem místo s nábojnicemi a mimo nich tam není ale vůůůbec nic. Takže místo opouštím s tím, že tam snad opravdu nic není.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru