z Uherskobrodska. Někdo odtud?
Zlínsko
Je tu někdo ze Zlína a okolí?
Ja sem ze Záhorovic to je kousek. Hledam hl. valecne veci ale i jine...
jo, kopeme mezi Brodem a Bojkovicama
Kousek od Bojkovic mám chalupu, je možná někdy společná akce?
malý problém je akorát čas
Mohl bych nekdy s vami vyrazit? Ja uz tady kolem zahorovic mam hodne projite z detektorem...
jo v tvojem rajonu jsme byli také, nebyls na jaře u salaše ...?
ben06:jak dlouho už kopete?nemyslím ani tak v okolí UB ale celkově. já naživo ještě nekopal takže bych se možná i rád zaučil
jedeme v tom 1/2 roku po začátcích s Garrettem 150 jsme si ještě pořídili ještě EUROace, ze začátku jsme kopali jen válku teď jdeme i po kolečkách
a kolik vás celkem kope? No já dnes budu objednávat pípák a ještě jsem dal na "detektory" jestli někdo ještě poradí a mám to seřazené od nej co bych chtěl, třeba taky dáš radu : C.Scope CS1MX, Tesoro Silver µMax, Teknetics Alpha 2000, Tesoro Compadre special edition a Whites Coinmaster
jsme 2 s tvojim výběrem ti moc neporadím asi bych doporučil C.Scope CS1MX
Jsem přímo ze Zlína
Můžem někam vyrazit.Jsem taky zlíňák.
kope se vám líp sólo nebo raději ve 2,3,4 nebo i více lidech? Když je vás víc, dorazíte na nějaké místo společně..a tam se pak rozprchnete každý jak chce (případně domluva pak přes vysílačky) nebo v tom máte nějaký systém?
Kroměříž?
Jsem přímo z Kroměříže
Taky jsem z km.teprv zacinam.
Já jsem přímo z Kroměříže:-)
Holešov
Ty si nějaký nový holešovák ne? jak dlouho hledáš?
to larsy: až tak novej zase ne.
napiš mi na larsy@seznam.cz a domluvíme nějaký pokec na poli
Podjavořinsko
kolem 13.8. by se mohla udělat nějaká společná hledačka
bojkovsko nikdo nic?
může být i Uherskobrodsko
Vizovice a okolí ?
Přímo z Vizovic?Já Valašské Klobouky
Vidím, že vlákno už je nějaký ten pátek staré. Do Zlína to mám kousek když budete chtít něco podniknout.
Jsem ze Zlína. Můžeme se nějak zkontaktovat? Pošli mail. adresu na 739 656 893, chceš-li.
M.
čaute chalani,nejde náhodou niekto zajtra hladať? Okolie štítná nd Vlárí-popov,Jestrábí,Rokytnice? Rád by som sa pridal ak by sa niekto našiel a ak by ma zobral so sebou ...:)
Já to tam mám jen pár kilometrů ale zítra jsem ve škole .A co nálezy jsou tam nějaké?
ešte som tam nebol tak neviem :) a dá sa niečo nájsť? lebo ja som kusok od hraníc ale mi tu nemáme doslova nič....tak chcem ísť skusiť na moravu...predsa je to kludnejšie hladanie,ked viem že ma nezavru :)
No já se tam taky někdy podívám! Ale letos jsem už asi dokopal
Prečo si už dokopal? Si dostal v škole 5? :)) som sa bol previezť ale to je všade zasiate a ked neviem kde ísť tak som toho nechal :( a domov s prázdnou nádržou :( ale niekedy možme skočiť spolu,ak by si ma kdesi zobral :) Zatial čus
Mám zánět v kolenu tak asi 14 dní budu bez kopání .Akorát doufám, že aspoň budou Vánoce bez sněhu.
ejha..tak nech sa skoro dáš dokopy.aj ja dufam,že nebude sneh ale tak mne sneh nevadí :D
sníh není zas takový problém ale zmrzlá půda jo!
Tak to je len povrch zmrzlý :) naostriť lopatku a neni problém :D
no to ani ne! Já jsem hledal asi okolo 10.2.2012 a to nešlo ani krumpáčkem v lese!Byla to fakt hrůza
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.